Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

H ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Με την δημοσκόπηση της πρώτης επίσημης μέτρησης πρόθεσης ψήφου σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, για το νομό Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο «μύθος Τατούλη» καταρρέει.
Οι φήμες που μεθοδικά καλλιεργούνταν επί μακρόν από ανώνυμες πηγές και που έφερναν τον συνδυασμό του Π. Τατούλη να προηγείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στη Μεσσηνία, διαλύθηκαν σήμερα το βράδυ με την ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό Μεσσηνίας BEST TV, μέτρησης πρόθεσης ψήφου.
Ο Συνδυασμός του Δημήτρη Δράκου ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρείας ΑΠΟΨΙΣ, επικρατεί του Π. Τατούλη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, με διαφορά 21,2%, με πρόθεση ψήφου 42,3% για τον Δημήτρη Δράκο έναντι 21,1% για τον Πέτρο Τατούλη, την πρώτη Κυριακή.

Στην δεύτερη Κυριακή τα ποσοστά πρόθεση ψήφου διαμορφώνονται ως εξής:

- Δημήτρης Δράκος - ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 43,8%

- Πέτρος Τατούλης - ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 27,4%

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρη Δράκο, μετά την δημοσιοποίηση της μέτρησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Με την ανακοίνωση απόψε της μέτρησης πρόθεσης ψήφου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο νομό Μεσσηνίας, επιβεβαιώθηκε αυτό που διαπιστώνουμε καθημερινά όλοι εμείς τα στελέχη του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, απ΄ άκρη σε άκρη της Πελοποννήσου. Οι πολίτες της Πελοποννήσου στηρίζουν και συμπαρατάσσονται αποφασιστικά με τον συνδυασμό μας, βαδίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας για τον τόπο μας την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
Αφετηρία, διαδρομή και προορισμός μας είναι η Πελοπόννησος. Η πρόβλεψη για τη νίκη που έρχεται δεν μας εφησυχάζει. Συνεχίζουμε δυνατά με πρόγραμμα, ήθος, δυναμισμό και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Είμαστε όλοι αυτοδιοικητικοί, αυτός είναι ο ρόλος μας και ο σκοπός μας. Να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου, και να συμβάλουμε στην αναγέννηση του τόπου μας. Σ΄ αυτό τον αγώνα καλούμε όλους τους πολίτες δίπλα μας, δεν περισσεύει κανείς. Μαζί χτίζουμε το αύριο του τόπου μας, τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ».