Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Στην αγορά της Τρίπολης και στα καταστήματα της πόλης περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου 16/10, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
Οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης συνομίλησαν με έναν μεγάλο αριθμό πωλητών και παραγωγών, μέσα σε ένα θερμό και φιλικό κλίμα. Οι υποψήψιοι Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης άκουσαν με προσοχή τους έντονους προβληματισμούς των πωλητών και παραγωγών για τη μεγάλη οικονομική κρίση, η οποία πλήττει ολοένα και χειρότερα το βαλάντιο του μέσου καταναλωτή καιτον δικό τους τζίρο, ενώ συζήτησαν και για την φετινή παραγωγή. «Η κρίση θα μας βρει όλους να στέκουμε όρθιοι, δυνατοί και ενωμένοι, απέναντι σε κάθε αντιξοότητα» τόνισε αμέσως μετά τις επαφές του ο Δ. Δράκος και πρόσθεσε: «Μπορεί το κεντρικό κράτος να δεσμεύεται από την ολέθρια επιλογή της πολιτικής του ΔΝΤ και του Μνημονίου, αλλά εμείς ως Περιφέρεια θα σηκώσουμε το ανάστημά μας και θα απαιτήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες, για να δώσουμε στην Πελοπόννησο διέξοδο Ανάπτυξης». « Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τα προϊόντα, έχουμε τις προϋποθέσεις και με ένα σωστό κεντρικό πλάνο για την παραγωγή και προώθηση των αγαθών μας, μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά» κατέληξε ο Δ. Δράκος, επισημαίνοντας ότι οι προτάσεις του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ βρίσκονται ήδη αναρτημένες στην ιστοσελίδα (www.ddrakos.gr), ενώ ήδη βρίσκονται και καθόδον προς το τυπογραφείο.
Αμέσως μετά οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο. Η συζήτησή τους περιστράφηκε κυρίως γύρω από κοινωνικά ζητήματα και στη συμβολή της Εκκλησίας στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Το απόγευμα της Παρασκευής 15/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και υποψήφιους συμβούλους, περιόδευσαν στο δήμο Αυλώνος και συγκεκριμένα στα χωριά Κεφαλόβρυση, Πλατάνια, Σιδηρόκαστρο και Αυλώνας. Εκεί, ο Δ. Δράκος δεσμεύτηκε για την ενίσχυση του τοπικού οδικού δικτύου, καθώς και για την πλήρη υδροδότηση και άρδευση της ορεινής Μεσσηνίας, σε άμεση σειρά προτεραιότητας.
Την Κυριακή 17/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος θα βρίσκεται και πάλι στο Νομό Μεσσηνίας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής: 10.00 π.μ. Οιχαλία, 11.15 π.μ. Μερόπη, 12.00 μ.μ. Ζευγολατιό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στις 6.30 το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει επίσκεψη στην πόλη των Φιλιατρών.