Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Μύρισε Μπαρούτ(ι)τσα στην Αρκαδία…

Οι εξελίξεις αλλά και το επιτελείο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη τρέχουν…μετά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τον υποψήφιο Αντιπεριφερειαρχη Αρκαδίας  Γιώργο Μπαρούτσα δήμαρχο Τρικολώνων και πρόεδρος της ΤΥΔΚΑ.

Η ανακοίνωση αυτή σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού και ηλεκτρονικού τύπου έγινε την Παρασκευή αργά το απόγευμα εν αγνοία του ίδιου του Πέτρου Τατούλη και τα σενάρια φούντωσαν όπως και ολόκληρος ο συνδυασμός της Αρκαδίας «Νεα Πελοπόννησος».

Ολόκληρο το βράδυ οι συσκέψεις διαδεχόταν η μια την άλλη και τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά για να εντοπιστούν τα εξής….

Πρώτον…γιατί δεν ενημερώθηκε ο Πέτρος Τατούλης για την ανακοίνωση αλλά και το όνομα….

Δεύτερον…Ποιος τελικά όπλισε την σκανδάλη και «έριξε» το όνομα Μπαρούτσα στην εκλογική μάχη….και

Τρίτον και πιο σπουδαίο τι θα κάνει στην Αρκαδία ο Πέτρος Τατουλης με έναν Αντιπεριφερειαρχη τον οποίο δεν τον ήθελε και δεν τον είχε καν στα πλάνα του από την αρχή και ενώ στο όνομα αυτό πολύ υποψήφιοι του συνδυασμού της Αρκαδίας αλλά και ψηφοφόροι είναι άκρος αντίθετοι…..????

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τελευταίες ώρες πριν το κλείσιμο της διορίας για την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού ο Πέτρος Τατούλης αγωνιά και ετοιμάζει μια απάντηση σε όλο αυτό την ώρα που ο Δ.Δράκος ήδη έχει κλείσει ψηφοδέλτιο εδώ και μέρες με ισχυρά ονόματα και είναι απλωμένο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο κάνοντας έναν δυνατό προεκλογικό αγώνα.

Έπεται συνέχεια….

δημοσιευματα για το θεμα υπάρχουν και στο παρα κάτω link

http://www.arcadiaportal.gr/news/grafeio-tupou-tou-pasok-anakoinose-anamenontai-anakoinoseis-apo-ton-tatouli