Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ντέρμπι κορυφής στον Βοτανικό - Η Κόρινθος υποδέχεται τα Ψαχνά

Στην Κόρινθο οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, με την «Μπάρτσα» να υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα του Ισθμού θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στο "συγκρότημα" της Ευβοίας που την προηγούμενη αγωνιστική "διέλυσε" την Ρόδο. Οι "πράσινοι" του "σμαραγδένιου νησιού" θα υποδεχθούν τον Ασπρόπυργο, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.
Τον συγκάτοικό του στην κορυφή του ομίλου, Παναιγιάλειο, υποδέχεται την Κυριακή ο ΠΑΟ Ρουφ. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την "μαύρη" με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα διατηρήσει την ομάδα του Βοτανικού στην κορυφή. Κάτι ανάλογο αναζητά και το "συγκρότημα" του Αιγίου.
Σημαντικό παιχνίδι θα λάβει χώρα και στην Αγυιά. Η Παναχαϊκή θα φιλοξενήσει τον Αίαντα Σαλαμίνας, με τους Αχαιούς να ψάχνουν για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα διατηρήσει την ψυχολογία στα ήψη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα, η αναμέτρηση αυτή, θα είναι η πρώτη για τον Ηλία Φυντάνη, κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του.
Χαρακτήρα τελικού έχει πάρει και η αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά για τον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στην Κερατέα, όπου ο Κεραυνός θα παίξει κόντρα στην Χερσόνησο. Στα Χανιά, ο τοπικός ΑΟΧ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ το πρόγραμμα για τον Νότιο όμιλο κλείνει στον Πύργο, με τον αγώνα του Πανηλειακού με την Αγία Παρασκευή.



Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ



Ρόδος - Ασπρόπυργος (15:00)
Κόρινθος - Ηρακλής Ψαχνών (15:00)
Βύζας Μεγ. - Πλατανιάς (15:00)
Παναχαϊκής - Αίας Σαλαμίνας (15:00)
Κεραυνός Κερ. - Χερσόνησος (15:00)
ΠΑΟ Ρουφ - Παναιγιάλειος (15:00)
ΑΟ Χανίων - Απόλλων Σμ. (15:00)
Πανηλειακός - Αγ. Παρασκευή (15:00)