Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/10



Στην παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη στο Πνευματικό Κέντρο της πρωτεύουσας της Αρκαδίας βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 17/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Δημήτρης Δράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης.
Οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης παρακολούθησαν ολόκληρη την εκδήλωση και μετά το πέρας αυτής, συνομίλησαν με εκατοντάδες πολιτών έξω από το χώρο του Πνευματικού Κέντρου και στην περιοχή γύρω από την Πλατεία Άρεως. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου μετέβησαν στα γραφεία του εκλογικού τους επιτελείου στη διεύθυνση Ισαάκ και Σολωμού 20, στην Πλατεία Πετρινού, δίπλα ακριβώς στο Μαλλιαροπούλειο, όπου συντόνισαν και διηύθυναν σειρά συσκέψεων με στελέχη και συνεργάτες.
Για το απόγευμα, ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί ο Δ. Δράκος στα Φιλιατρά, για επίσκεψη στην πόλη μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και ο Κ. Μανδρώνης σε χωριά της Τεγέας (Τζίβα, Δεμίρι, Στρίγγου, Βουνό, Κάνδαλο, Καμάρι, Κερασίτσα, Αλέα, Στάδιο, Ρίζες, Εύανδρο, Παλλάντιο, Θάνα), επίσης μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

ΜΑΖΙ Δ. ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝ. ΦΑΡΛΕΚΑΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΙΩΤΗΤη Δευτέρα 18/10, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος μεταβαίνει στο νομό Λακωνίας, όπου μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Φαρλέκα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, πρόκειται να επισκεφθούν κατά σειρά το Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας (09.30 π.μ.), το Γηροκομείο (10.30 π.μ.), το Δημαρχείο Σπάρτης (11.15 π.μ.), τις Υπηρεσίες στην Περιφερειακή Διοίκηση (11.45 π.μ.) και στο Άσυλο Ανιάτων (12.30 μ.μ. ).
Το απόγευμα, οι Δ. Δράκος και Παν. Φαρλέκας πρόκειται να πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση σε κεντρικές ομιλίες στη Σκάλα στις 7.00 μ.μ. και στο Βλαχιώτη στις 8.00 μ.μ.