Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Στόχος το τρία στα τρία


Στο πρώτο εντός έδρας παιγνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Α. Ο. Χανιά που θα γίνει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου στρέφουν την προσοχή τους στην Κόρινθο, φιλοδοξώντας να κάνουν το 3 στα 3 και να διευρύνουν έτσι το αήττητο σερί τους.
Στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την νεοφώτιστη ομάδα της Κρήτης ο τεχνικός της "Μπάρτσα" Νίκος Κουρμπανάς θα έχει στη διάθεσή του τον Φραγκάκη ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα καθώς εξέτησε την ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε από την περσινή περίοδο.
Στην κυκλοφορία τέθηκαν 2000 εισιτηρία, τα οποία διατίθενται στα γραφεία του συλλόγου (Εθνικής Αντίστασης 30, 1ος όροφος). Η τιμή κάθε εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ. Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κόρινθος ευχαριστεί την ομάδα του Κεραυνού για την φιλοξενεία. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση λέει: «Η Διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος ευχαριστεί το Δ.Σ. του Κεραυνού Κερατέας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ν. Λιούμη και τον παράγοντα κ. Δημητριάδη για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο»