Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πέτρος Τατούλης αύριο στην Αργολίδα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  Πελοποννήσου , κ. Πέτρος Τατούλης παραβρέθηκε σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα, στην Τελετή Εγκαινίων της 2ης Πανελλήνιας Έκθεσης «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010».

Όπως μας ενημερώνει με Δελτίο Τύπου , ο κ. Τατούλης, τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας.
Συγκεκριμένα:
Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, ο κ. Τατούλης θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του νομού Αργολίδας. Ειδικότερα
10:30 Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους
11:15 Νοσοκομείο Άργους, συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, το προσωπικό και τους γιατρούς.
12:00 Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας
12:30 Νομαρχία Αργολίδας στο Ναύπλιο
13:15 Νοσοκομείο Ναυπλίου
14:00 Επίσκεψη στα καταστήματα της πόλης

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τατούλης θα βρεθεί στην Κόρινθο.

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, ο κ. Τατούλης θα παραβρεθεί στους εορτασμούς για την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα, στην Πύλο. Εν συνεχεία, θα επισκεφθεί την Κορώνη, τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους.

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Τατούλης θα είναι στην πόλη της Τριπόλεως. Το απόγευμα θα περιοδεύσει στο Δήμο Τροπαίων και συγκεκριμένα στα χωριά Περδικονέρι, Σπάθαρι και στις 7 το απόγευμα θα είναι στα Τρόπαια. Στις 8 και μισή θα είναι στο Σταυροδρόμι και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα Λαγγάδια.

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 ο κ. Τατούλης θα παραβρεθεί στη Δοξολογία για τον εορτασμό της Άλωσης της Τρίπολης στον Ι.Ν Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.