Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Σαββατοκύριακο η Α’ Κορινθίας στη σέντρα


Νέο ξεκίνημα , νέοι αγώνες , καθώς το Σαββατοκύριακο αρχίζει ένας «Μαραθώνιος» 30 αγωνιστικών ημερών στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας με την συμμετοχή 16 ομάδων οι οποίες είναι οι :

ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ , ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ , ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ , ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ , ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ , ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ , ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ , ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ και οι «νεοφώτιστες» στην κατηγορία ομάδες (από υποβιβασμό) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, (και άνοδο) ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ , ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΡΟΖΕΝΩΝ , ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ.

Η Γεωγραφική κατανομή των ομάδων
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ : ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΡΟΖΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΟΣ: ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΧΑΣ : ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ : ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ , ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ , ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ , ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ , ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ , ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ.
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ : ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ , , ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.


Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Αύριο Σάββατο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , για την περίοδο 2010 – 11 ,διεξάγονται 7 αγώνες με ώρα έναρξης στις 4 το απόγευμα .
Στο γήπεδο του Συνοικισμού της Κορίνθου ο Ισθμιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Δερβενίου , ενώ στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου ο Ηρακλής Λεχαίου φιλοξενεί τον Σαρωνικό Γαλατακίου, Στο Βέλο η τοπική Ελλάδα αγωνίζεται με τον Αετό Κρυονερίου, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο «νεοφώτιστος» Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Πανσολυγειακό.Στο γήπεδο του Σοφικού οι Άγιοι Θεόδωροι αντιμετωπίζουν την «νεοφώτιστη» Προοδευτική Περιγιαλίου. Στο Σολομό το Σπαθοβούνι μάχεται με την «νεοφώτιστη» Δάφνη Εξαμιλίων ενώ στο γήπεδο Χιλιομοδίου θα γίνει το τοπικό ντέρμπι , αλλά και ντέρμπι «νεοφώτιστων» ανάμεσα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και τον ΠΑΣ Κλένια . Τέλος η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την Κυριακή με ώρα έναρξης στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο Ξυλοκάστρου με το επίσης ντέρμπι των «νεοφώτιστων» ανάμεσα στον Πανευρωστινιακό Ροζενών και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ο οποίος θα αγωνιστεί στο τοπικό μετά Δ΄ Εθνική.


Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.09.10 ΩΡΑ 16.00΄

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.09.10 ΩΡΑ 16.00
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ



ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η Α’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας με την διεξαγωγή των αγώνων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ (γήπεδο Πουλίτσας ) και ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ ( γήπεδο Στιμάγκας )