Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στη Γ' Εθνική

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Γ' εθνικής κατηγορίας (Φούτμπολ λιγκ 2).
Με ανεβασμένη ψυχολογία αναμένεται να αντιμετωπίσει η Κόρινθος αύριο τον Κεραυνό Κερατέας εκτός έδρας. Εκτός από το θετικό ξεκίνημα με την νίκη επί του Βύζαντα την περασμένη Κυριακή οι παίκτες της "Μπάρτσα" πληρώθηκαν την Παρασκευή κανονικά από τους διοικούντες της ομάδας και πλέον αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν μία ακόμα σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει η Κόρινθος την φετινή σαιζόν.
Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Βύζαντα Μεγάρων στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τους Πατρινούς να θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να μην μείνουν μακριά από την κορυφή και τους Μεγαρίτες να πηγαίνουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
Παράλληλα, ο Απόλλων Σμύρνης, θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, με στόχο την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και η Ρόδος δοκιμάζεται στο Αίγιο με τον τοπικό Παναιγιάλειο, σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα 2η Αγωνιστική Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου (17:00)
Παναιγιάλειος-Ρόδος
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Χερσονήσου
Πανηλειακός-Αίας Σαλαμίνας
Αγία Παρασκευή-Πλατανιάς Χανίων
Χανιά-Ηρακλής Ψαχνών
ΠΑΟ Ρουφ-Ασπρόπυργος
Κεραυνός Κερατέας-Κόρινθος
Παναχαϊκή-Βύζας Μεγάρων

.