Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση γιά το έργο της ύδρευσης Δερβενίου και των περιξ χωριών απο τις πηγές Σοποτού Ζαχόλης



Από την κ. Λιτσα Παασπυροπούλου λάβαμε με ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2010, 10:00 το παρακάτω μήνυμα :


Κύριε ΛάλοΗ ηλεκτορνική πύλη ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΤΕΣ ΕΔΩ ΔΕΡΒΕΝΙ, φιλοξένησε την 5/9/2010 άρθρο σας, στο αναφέρεστε συγκεκριμένα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 5/9/2010 στο Δερβένι Κορινθίας, κατά την οποίαν ο Δήμος Ευρωστίνης τιμησε τον Φ. Γιαννούλη γιατρό και π.Προεδο Κοινότητας Δερβενίου.
Στο άρθρο σας , προφανώς εκ παραδρομής, αναφέρετε ανακριβώς ότι "επί των ημερών του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου ( περιοδ. 1974-1978) υδρεύθηκε το Δερβένι και τα πέριξ χωριά από τις πηγές του Σοποτού Ζαχόλης".
Είναι γνωστό σε όλους ,έγγραφα και στοιχεία της Κοινότητας Δερβενίου το αποδεικνύουν, ότι το έργο της ύδρευσης Δερβενίου και των περιξ χωριών απο τις πηγές Σοποτού Ζαχόλης ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε επι προεδρίας Αλέκου Σ. Παπασπυρόπουλου.
Δεδομένου και των οχλήσεων που δέχτηκε ο πατέρας μου Αλέκος Παπασπυρόπουλος από κατοίκους του Δερβενίου προς διευκρίνιση της αλήθειας, παρακαλώ όπως βοηθήσετε στην αποκατάσταση της.
Ευχαριστώ
Παπασπυροπούλου Λίτσα

Απάντηση

Κύρια Παασπυροπουλου
Το έργο ύδρευσης του Δερβενίου και τον πέριξ χωρίων , απο τις πηγές Σοποτού Ζαχόλης , γνωρίζω ,ότι ξεκίνησε επί προεδρίας
Κοινότητας του αειμνήστου γιατρού Φίλιππα Γιαννούλη ( περιοδ. 1974 - 1978) (μελέτες , τοπογραφικά συνεργεία, όπου έργάστικα και εγώ)
και ολοκλήρώθηκε έπι προεδρίας του πατέρα σας Αλέκου Σ Παπασπυρόπουλου γύρω στο 1978 - 79.


ΒΑΣΙΛΗΣ Χ ΛΑΛΟΣ