Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δήμος Ευρωστίνης τίμησε τον αείμνηστο Ιατρό Φίλλιπο Γιαννούλη

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο Δήμος Ευρωστίνης αποδίδοντας ως ελάχιστο φόρο τιμής , τίμησε, σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου τον αείμνηστο ιατρό Φίλλιπο Γιαννούλη, αναγνωρίζοντας το έργο
του και τον ανθρωπισμό του καθώς προσέφερε πολλά στους συνανθρώπους τους , στους συντοπίτες τους Ευρωστίνιους και όχι μόνον, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της τότε Κοινότητας Δερβενίου ( περίοδος 74 – 78 ), επί των ημερών του οποίου υδρεύθηκε το Δερβένι και τα πέριξ χωριά από τις πηγές του Σοποτού Ζαχόλης .
Ο Δήμος Ευρωστίνης , ετίμησε τον ιατρό ΦΙΛΛΙΠΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ , δίνοντας το όνομά του σε οδό στο κέντρο του Δερβενίου. Για την ζωή και το έργο του ιατρού Φιλ. Γιαννούλη αναφέρθηκαν ο γιός του δικηγόρος κ. Σπύρος Γιαννούλης , ο συνονόμαατός του εγγονός του Φιλ. Γιαννούλης που ακολούθησε τα βήματα του παππού του στην Ιατρική , ο Δημοτικός σύμβουλος Αιγείρας Π. Γιαννούλης , εκπροσωπώντας την γενέτειρα του τιμωμένου ιατρού , ο πολιτευτής της Ν. Δ. Στέλιος Μαρκελος και φυσικά ο Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Νίκος Κουρτζής , ο οποίος έκανε τα αποκαλυπτήρια της σχετικής ταμπέλας της οδού με το όνομα του αείμνηστου Ιατρού ΦΙΛΛΙΠΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ.