Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Φιλική εφτάρα επί της Ακράτας

Σε φιλικό αγώνα την Τρίτη, ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 7-0 της Ακράτας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Τα τέρματα για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού σημείωσαν οι Βίκμαε, Γκιγκάνι, Βασιλαντωνόπουλος, Ιορδανίδης, Διαμαντόπουλος, Λίτσος, Σιώκος ενώ είχε δοκάρι και ο Κοροβέσης.
Τέλος στην αναζήτηση γκολκίπερ έβαλε ο Παναιγιάλειος που ανακοίνωσε την επίτευξη διετούς συμφωνίας με τον 18χρονο πορτιέρο από τον ΠΑΣ Γιάννενα Παναγιώτη Λόλα. Για γκολκίπερ με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης έκανε λόγο ο Δημήτρης Σπανός μετά την σύναψη συνεργασίας.

Από κει και πέρα, αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει σε ότι αφορά στα φιλικά «τεστ» των «μελανολεύκων». Οι «Αιγιώτες» είχαν πει το «ναι» στους ιθύνοντες την Ηλιούπολη για διεξαγωγή φιλικού την Δευτέρα στην πρωτεύουσα ωστόσο στο τραπέζι έπεσε και μια δεύτερη πρόταση από την Κέρκυρα την οποία και εξετάζουν σοβαρά οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι «Φαίακες» με δεδομένο πως στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκ θα κοντραριστούν στην Πάτρα με την ΑΕΚ επιθυμούν σε μια προσπάθειά εξοικείωσης τους με τον αγωνιστικό χώρο, να δώσουν φιλική αναμέτρηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Σε περίπτωση που ο Παναιγιάλειος αποδεχθεί την πρόταση της Κέρκυρας, δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση στην Ηλιούπολη.