Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Η... επιστροφή



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Κόρινθος στα Χάνια του Πηλίου και ήδη το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά επέστρεψε στη βάση του.Οι παίκτες θα επανέλθουν την Παρασκευή σε ρυθμούς προπόνησης (ως τότε έχουν ρεπό) ενόψει του δεύτερου φιλικού της θερινής περιόδου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, το προσεχές Σάββατο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του ΤΑΠ αναφέρει:

«1) Επέστρεψε από τα Χάνια του Πηλίου η αποστολή του ΠΑΣ Κόρινθος, θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό, οι παίκτες θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Παρασκευή προετοιμαζόμενοι για το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας περιόδου με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 7/8/2010.

2) Τραυματίας επέστρεψε από το Πήλιο ο αμυντικός άσος Φραγκάκης και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο γόνατο.

3) Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

4) Το ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος ευχαριστεί τη βουλευτή του νομού κυρία Αικατερίνη Φαρμάκη Γκέκη για την οικονομική βοήθεια στην ομάδα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.

5) Το ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί εφέτος στην ομάδα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας και να παραβρεθεί στο γήπεδο ενισχύοντας την ομάδα στα φιλικά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα
».