Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η ΔΕΗ απειλεί να κόψει το ρεύμα στη ΔΕΥΑΞ γιατί χρωστάει 150.000€.



ΠΗΓΗ : KORINTHIANS NEWS

Θέμα συζήτησης έχουν γίνει κατά καιρούς τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον δήμο Ξυλοκάστρου, κάτι το οποίο δεν παραδέχονται οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής και ο δήμαρχος κ. Α. Κλαδούχος.
Η Δημοτική αντιπολίτευση αλλά και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, αντίπαλοι του κ. Κλαδούχου, μιλούν συχνά για οικονομικό βούλιαγμα και υπερχρέωση του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων. Ισχυρίζονται ακόμα ότι ο Δήμος και οι επιχειρήσεις του αδυνατούν να πληρώσουν οφειλές, δεδουλευμένα ακόμη και Δημόσιους Οργανισμούς (ΔΕΗ –ΟΤΕ).
Λόγω μη εξόφλησης λογαριασμών σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και επιβεβαιώνει ο πρώην δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Δ. Σκούρας η ΔΕΗ απειλεί να κόψει το ρεύμα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ξυλοκάστρου γιατί χρωστά ήδη 150.000€.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην δήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Δ. Σκούρα για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει: «Έχουμε κατεπανάληψη τόσο εγώ όσο και η μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου αλλά και οι υποψήφιοι δήμαρχοι επισημάνει τον οικονομικό καταποντισμό του δήμου Ξυλοκάστρου από την κακή διαχείριση του Α. Κλαδούχου. Ο ίδιος πάντοτε ειρωνικά και αλαζονικά διέψευδε τις καταγγελίες ισχυριζόμενος ότι τα οικονομικά του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων είναι θαυμάσια. Σήμερα ξέρουμε όλοι την αλήθεια. Η ΔΕΗ απειλεί να κόψει το ρεύμα στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης με τεράστιες συνέπειες για την ύδρευση και την αποχέτευση των συμπολιτών αλλά και τον τουρισμό. Η ΔΕΗ απειλεί να κόψει το ρεύμα για οφειλή στη ΔΕΥΑΞ για 150.000 ευρώ.
Παράλληλα ο ΟΤΕ ζητά την εξόφληση λογαριασμών 27.000 ευρώ και ο χορός των απαιτήσεων από τον δήμο καλά κρατεί! Το ψεύτικο οικοδόμημα του κ. Κλαδούχου καταρρέει . Η αλήθεια είναι πλέον γνωστή σε όλους. Ο κύριος δήμαρχος οφείλει να απολογηθεί
».