Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ένα χρόνο ακόμη ο Γιώργος Βορινιώτης στον Αστέρα Δερβενίου

Παρών και στην νέα περίοδο στον Αστέρα Δερβενίου θα είναι ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Βορινιώτης, που τελικά συμφώνησε με τους ιθύνοντες της ομάδος για μια ακόμη σεζόν. Να
σημειωθεί ότι ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός δέχθηκε πιέσεις να μην εγκαταλείψει την ενεργό δράση για την φετινή χρονιά, κάτι που τελικά τον έκανε να ενδώσει και να συμφωνήσει με την ομάδα που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματά της. Παράλληλα, ανέλαβε και τις ακαδημίες του συλλόγου προκειμένου το Δερβένι να αξιοποιήσει τα νέα φυτώρια της πόλης ούτως ώστε να συνεχίσει ο Αστέρας να στηρίζεται σε δικά του παιδιά. Παράλληλα θα αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδος (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κ.λ.π.) και αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσει η νέα προετοιμασία υπό την καθοδηγηση του νέου τεχνικού Γιώργου Καρυώτη.
Οι ιθύνοντες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και στην απόκτηση του νεαρού έμπειρου μέσου Ανδρέα Πιλιαφά που ως γνωστόν πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Εκλέχθηκε νέα διοίκηση

Τα πάντα στη ζωή έχουν ημερομηνία λήξης. Έτσι, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση αυτού του κανόνα
και η απελθούσα διοίκηση των «πρασίνων» του Βασίλη Γκόλια, ο οποίος ύστερα από δέκα χρόνια προσφοράς στον προεδρικό Θώκα της ομάδος, αποφάσισε να αποχωρήσει. Μαζί του, αποχώρησαν και οι συνεργάτες
του στην τρίτη και τελευταία γεν. συνέλευση της ομάδος που διεξήχθει την παρελθούσα Κυριακή στο γνωστό καφέ-στέκι της πόλης παρουσία 30-40 μελών της ομάδος.
Τα ηνία του συλλόγου ανέλαβαν νέοι άνθρωποι και γνωστοί επαγγελματίες της πόλης που τυγχάνουν παράλληλα να είναι παλαίμαχοι της ομάδος. Η νέα διοίκηση θα συνερχόταν σε σώμα το βράδυ της περασμένης
Τρίτης όπου ήταν αδύνατη η καταγραφή – αναφορά των νέων θέσεων του Δ.Σ. Να αναφέρουμε ότι εκλέχθηκαν παμψηφή οι Μποτώνης Απόστολος (παλαίμαχος), Παναγουλόπουλος Τάσος (παλαίμαχος), Μαστρογιαννόπουλος, Σταυρόπουλος Δημήτρης, Μαυραγάνης, Κασκούτας Κώστας, Μετζέλος Βλάσσης, Πάλλης Νίκος, ενώ είναι σίγουρο ότι το διοικητικό συμβούλιο θα διευρυνθεί και από άλλα νέα μέλη που θα μπουν στην διοίκηση.
Το ζητούμενο για τους νέους διοικητικούς παράγοντες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου είναι άμεσα να τρέξει το θέμα προπονητή όπου θα πρέπει να εξευρεθεί ο κατάλληλος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδος και φυσικά η ενίσχυση του ρόστερ. Στη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει ο νεαρός Δημήτρης Πουλακίδας έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, προκειμένου να μπορέσει να αγωνισθεί σε ομάδα της πόλης που θα πετύχει σε ανώτατη σχολή.

Πήρε Βελέντζα το Λουτράκι
Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η διοίκηση του ΑΟ Λουτρακίου ενισχύοντας την αμυντική γραμμή της. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον 29χρονο αμυντικό Κώστα Βελέντζα που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου (Δ΄ Εθνική).Ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους» μετά τον υποβιβασμό τους και έδειξε προτίμηση στην πρόταση των Λουτρακιωτών παραγόντων, αφού η ομάδα τους ανέβηκε στην Δ΄ Εθνική. Σίγουρα ήταν μια καλή προσθήκη στην άμυνα για τους «Οράνιε» που θέλουν και στοχεύουν την παραμονή τους στην Κατηγορία.


Ανέλαβε ο Σπ. Αργυρόπουλος το Σοφικό
Το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Πανσολυγειακού ανέλαβε από τα μέλη της περασμένης εβδομάδας ο γνωστός Σπύρος Αργυρόπουλος που την περασμένη σεζόν βρισκόταν στον πάγκο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου ακριβώς ως βοηθός προπονητή και αργότερο ως πρώτος προπονητής, καταφέρνοντας να αναδείξει τον Γηραιό κυπελλούχο Κορινθίας. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, ο νέος προπονητής διαδέχεται στον πάγκο τον Γιώργο Καρανίκα ο οποίος την σεζόν 2008-09 ανέβασε την ομάδα στην α΄ κατηγορία, ενώ την περασμένη σεζόν 2009-10 κατάφερε να την τερματίσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.