Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

«Πάνε» τον Αλέξη Κούγια για Δήμαρχο στην Πάτρα !


Το σενάριο υπήρχε εδώ και αρκετές ημέρες με τον Αλέξη Κούγια να μην το διαψεύδει μάλιστα. Κι αυτό είχε να κάνει με τις πληροφορίες που έφερναν τη ΝΔ να έχει στα πλάνα της τον Ωστόσο μετά το Συνέδριο του κόμματος το Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως όχι μόνο υπάρχει καπνός, αλλά και αρκετή φωτιά!
μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναχαϊκή ως υποψήφιο Δήμαρχο Πατρών!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr, το όνομα του Αλέξη Κούγια ως υποψηφίου Δημάρχου Πάτρας, "έπαιξε" και στο συνέδριο της Ν.Δ. Το σενάριο είχε την τιμητική του στα πηγαδάκια μεταξύ στελεχών από την Αχαΐα και κεντρικών στελεχών. Και εκεί που άπαντες νόμιζαν ότι πρόκειται για φήμες, ήρθε η ατάκα του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Ο υπεύθυνος αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. μιλώντας με πολύ γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. στην Αχαΐα στο περιθώριο του συνεδρίου, είπε: Γιατί όχι;, ενώ έδειξε να είναι ενήμερος και να συζητά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο. Μάλιστα το στέλεχος από τη Πάτρα, το οποίο είναι από αυτούς που θεωρούν ότι το σενάριο είναι ακραίο, επέμεινε στη συζήτηση για να λάβει την απάντηση ότι πρόκειται για περίπτωση τύπου Φλωράτου που μπορεί να φέρει και ανάλογη επιτυχία.
Από μένει λοιπόν να δούμε εάν ο Αλέξης Κούγιας θα ριζώσει στην Πάτρα και αν τελικά θα πάρει το χρίσμα ως υποψηφίου Δημάρχου.