Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Η πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο

Παναιτωλικός: Η αποστολή κόντρα στον Πανσερραϊκό

Η πρώτη  αγωνιστική των playouts της Super League, που θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο 16/03

17:00 Αστέρας-Βόλος

Με πολλές απουσίες ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση της πρεμιέρας των play-out της Super League κόντρα στο Βόλο (16/3).

Συγκεκριμένα, εκτός για τον Μίλαν Ράσταβατς θα είναι οι τραυματίες Παπαδόπουλος και Μουνάφο, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Καλτσάς και Γιαμπλόνσκι. Εκτός παρέμειναν επίσης οι Γκος, Τζουκάνοβιτς και Καρμόνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Κωστέας.

17:30 Κηφισιά-ΟΦΗ

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Κηφισιάς για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ για τα play-out της Super League..

Ο Έλληνας τεχνικός Κώστας Μπράτσος έχει να διαχειριστεί τις γνωστές απουσίες για την ομάδας του με τραυματίες Μποτία, Παπασάββα και Σνάιντερλαν να μένουν εκτός, ενώ εκτός εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι και Κρίστινσον, Αντερέγκεν, Αντούνες και Κωνσταντακόπουλος. Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Σολόα, Γιόβαντσιτς, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Σάντος, Κλωναρίδης, Μπιφουμά.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (15/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις,ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (16/3, 17:30) αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Baumann, Χριστογεώργο, Larsson, Lucao, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Λαμπρόπουλο, Abanda, Gallegos, Riera, Mellado, Αποστολάκη, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Jimenez, Phellype, Mosquera.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Jon Toral, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, οι Matheus Bressan, Juan Neira και Ηλίας Σημαντηράκης, οι οποίοι συνέχισαν θεραπεία, ο τιμωρημένος, Gudmundur Thorarinsson και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Manuel Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και Τίτος Κουτεντάκης.

19:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 

Χωρίς τον Τσιντώτα που είναι τραυματίας ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση των play-out της Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με ενημέρωση ο 31χρονος τερματοφύλακας, έχει υποστεί κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο.

Εκτός επίσης θα είναι ο ανέτοιμος Ρομπάιγ, ο τραυματίας Γιουμπιτάνα καθώς και οι τιμωρημένοι Αθανασίου και Κιβρακίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μαρκετζάνι , Δήμος, Σάλτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Πομόνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Καμαρά, Βρακάς, Ντιρκς, Βαλένσια, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.


 

Μία ακόμα ατυχία για τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα αντιμετωπίσει για την πρεμιέρα των play-out της Super League τον Ατρόμητο χωρίς τον Γκέργκελι Νάγκι.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας αφού αποθεραπεύτηκε από το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, χτύπησε στο χέρι στην τελευταία προπόνηση της ομάδας των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με την ενημέρωση υπέστη κάταγμα στο μικρό του δάχτυλο και αναμένεται να μείνει εκτός για 2 εβδομάδες, ενώ τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Βασίλης Σούλης.

 

20:00 Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός

Με την επιστροφή του Μπακάκη, αλλά και πολλές απουσίες ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναιτωλικού που αντιμετωπίζει για την πρεμιέρα των play-out της Super League (16/3) τον Πανσερραϊκό. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πετράκης δε θα έχει στη διάθεσή τους τραυματίες Μπαμπόκ, Μπαλτασάρα και Στεργιάκη, όπως και τους τιμωρημένους Πέρεθ, Πέδρο και Χατζηθεοδωρίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Μπακάκης, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μπαμπόκ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αστέρας Τρίπολης

26

36-46

31

Ατρόμητος

26

29-44

28

Πανσερραϊκός

26

28-45

27

ΟΦΗ

26

26-44

25

Βόλος Ν.Π.Σ.

26

24-49

20

Παναιτωλικός

26

26-46

20

Κηφισιά

26

28-56

19

ΠΑΣ Γιάννινα

26

25-48

18