Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Eurovision 2024 | Δείτε Live τη συμμετοχή της Γαλλίας “Mon Amour”!

 


Η Γαλλία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2024 από τον Slimane και το τραγούδι “Mon Amour”. Η επιλογή της Γαλλικής συμμετοχής έγινε με απευθείας ανάθεση από την δημόσια τηλεόραση της χώρας France Télévisions και γνωστοποιήθηκε μέσω ενός video clip.

Το τραγούδι το έγραψαν ο ίδιος ο Slimane μαζί με τους Meir Salah και Yaacov και ήταν η πρώτη συμμετοχή που έγινε γνωστή για τη φετινή Eurovision.

Χθες οι πολίτες και οι τηλεθεατές της Γαλλίας είχαν την ευκαιρία να δουν τον Simane να ερμηνεύει για πρώτη φορά live το “Mon Amour”. Αυτό έγινε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης της Γαλλικής Τηλεόρασης “La soirée du 31 de Paris” με φόντο την Αψίδα του Θριάμβου.

Λίγα λόγια για τον Slimane

Ο Slimane Nebchi, πιο γνωστός απλά ως Slimane, (34 ετών) γεννήθηκε από Αλγερινούς γονείς στο Chelles της ευρύτερης περιοχής του Παρισιού. Άρχισε να ανεβάζει διασκευές του στο Youtube το 2009, όπως τα”Toi et moi”, “Je n’y suis pour rien”, “Salem” και “Amour Impossible”. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μετά τη νίκη του στον πέμπτο κύκλο του The Voice: La plus belle voix το 2016. Το ντεμπούτο άλμπουμ του “À bout de rêves” (Στο τέλος των ονείρων) έγινε διπλά πλατινένιο στη Γαλλία. Τα τρία επόμενα άλμπουμ του έφτασαν επίσης στο νούμερο ένα στη Γαλλία.

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr