Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Οργή από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την τιμωρία και μήνυμα στήριξης…

 

Βροντερό παρών στην Τρίπολη από 5.000 φιλάθλους των Πειραιωτών, που γέμισαν το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στηρίζοντας την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και εκφράζοντας την αντίδρασή τους, για την ποινή που επιβλήθηκε στον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα για την 11η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που είχε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο του κι αυτό είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία, για το χρονικό σημείο που συνέβη αυτό.

Περίπου 5.000 φιλάθλοι των “ερυθρολεύκων” βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και με την ομάδα τους να προέρχεται από δύο ήττες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ, που την άφησαν πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και έκαναν πολύ δύσκολο το έργο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League αντίστοιχα.

Παρ’ όλα αυτά, μεγάλη μερίδα του “ερυθρόλευκου” λαού βρέθηκε στην Τρίπολη, στέλνοντας ορισμένα σημαντικά μηνύματα, προς πάσα κατεύθυνση εντός και εκτός ομάδας. Αφενός έδειξαν ότι στηρίζουν την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο αγωνιστικά και δεύτερον έκαναν ξεκάθαρη την αντίδρασή τους για την τιμωρία σε δεύτερο βαθμό, μετά την απόρριψη της έφεσης για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στην Αρκαδία, ήταν ολοφάνερη η οργή του κόσμου του Ολυμπιακού, με μηνύματα κατά της δικαιοσύνης αλλά και προηγούμενου ιατρικού συνεργάτη.