Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Συνελήφθησαν άμεσα τέσσερα άτομα για ληστεία και απόπειρα κλοπής σε χωριά της Κορίνθου

 

Συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, τέσσερα άτομα, 3 ημεδαποί, ένας 19χρονος, ένας 20χρονος και ένας ανήλικος, καθώς και ένας 22χρονος αλλοδαπός, για ληστεία και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, οι πιο πάνω, μετέβησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, με όχημα το οποίο είχαν νοικιάσει από την Αθήνα, παραβίασαν πρακτορείο Ο.Π.Α.Π., δίχως όμως να αφαιρέσουν κάτι, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε άλλη τοπική κοινότητα, εισήλθαν σε οικία όπου διέμεναν 2 ημεδαποί και με τη χρήση βίας με κατσαβίδι, τους αφαίρεσαν χρήματα και 2 κινητά τηλέφωνα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου και του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με όχημα, τους ακινητοποίησαν και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Τέλος, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιο πάνω, χρηματικό ποσό, που αφαιρέθηκε, καθώς και το κατσαβίδι.

Οι συλληφθέντες θα oδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.