Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ηρακλής Ξυλοκάστρου , Πανευρωστινιακός , Ελλάδα Βέλου , Ατρόμητος , Κόρινθος ΄06 , Ολυμπιακός Άσσου , Τενεάτης και Ισθμιακός προκρίθηκαν στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας

 

Στην πρεμιέρα ( Α’ φάση) του Κυπέλλου Κορινθίας περιόδου 2023 – 24 σε σημερινούς αγώνες (Σάββατο 9/9/2023) ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου επικράτησε με 3 – 0  εκτός έδρας ( Θώδειον Στάδιο) επί του ΑΟ Περαχώρας και προκρίθηκε στην επόμενη ( Β΄) φάση της διοργάνωσης.

Παίζοντας ικανοποιητικό ποδόσφαιρο ο Πανευρωστινιακός , επεβλήθη με σκορερς τους Βυζα  2 Μιχαήλ Λυμπέρης και Παπαργυριου, 5 – 1 επί του Βελλερεφών Αρχαίας Κορίνθου και περασε στην Β΄φάση του Κυπέλλου.

Επίσης η Ελλάδα Βέλου απέκλεισε από το Κύπελλο εκτός έδρας με 4 – 0 τον Σαρωνικό Γαλατακίου με τέρματα που σημείωσαν οι Λιάκος , Μαντζώρος, Τρεπσενίστι και Παλαιολόγος.

Σαρωτικός ήταν ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου με το 6 - 0 επί της Πρόοδου Αγίου Βασιλείου . Με εκτός έδρας νίκες με σκορ 2 - 0 ΄, στην Κλένια και στο Ζευγολατιό στην επόμενη φάση πέρασαν Ολυμπιακός Άσσου και Ισθμιακός , αντίστοιχα. Στα Αθίκια ο Τενεάτης με 2 - 1 επι των Αγίων Θεοδώρων πέρασε στον επόμενο γύρο. Τέλος στην Αρχ. Κόρινθο η Κόρινθος ΄06 επικράτησε με 1 - 0 επί του Άρη Βοχαϊκού και πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου όπου βρίσκεται και ο ΑΟ Ασπρόκαμπος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

  ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ  0 - 3

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06- ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 1 - 0

 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 0 - 4

  ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 0 - 2

 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ 5 - 1

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 0 - 2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6 - 0

ΑΘΙΚΙΩΝ: ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ  2 - 1

Την Κυριακή 10/9 στις 17:00 θα διεξαχθούν άλλοι  7 αγώνες

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΘΩΔΕΙΟ: ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ: ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 

ΛΕΧΑΙΟΥ:ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ 

ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 

Τέλος δεν έχει καθορισθεί ημερομηνία τέλεσης του αγώνα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ