Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η πρωτόγνωρη ανθρωπιστική καταστροφή δεν μας επιτρέπει τη διεξαγωγή αθλητικού γεγονότος» / Γ' Εθνική: Αναβάλλεται η πρεμιέρα

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η πρωτόγνωρη ανθρωπιστική καταστροφή δεν μας επιτρέπει τη διεξαγωγή αθλητικού γεγονότος»

Η κακοκαιρία "Daniel" έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στη Θεσσαλία. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως δεν βρίσκεται σε θέση να διοργανώσει κάποιο αθλητικό γεγονός.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το μέγεθος της πρωτόγνωρης ανθρωπιστικής καταστροφής που βιώνει η περιφέρεια της Θεσσαλίας και δυστυχώς μεταξύ των άλλων πόλεων και η πόλη της Λάρισας, δεν μας επιτρέπει αυτή τη στιγμή τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αθλητικού ή ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Η σκέψη μας βρίσκεται μόνο μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, τις οικογένειες των αγνοουμένων και όλων των απελπισμένων συμπολιτών μας.
Ευχόμαστε με τη βοήθεια και του Θεού να ομαλοποιηθεί το ταχύτερο η τραγική κατάσταση η οποία δυστυχώς ακόμη εξελίσσεται. Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας ως κοινωνία με τη μέγιστη κοινωνική αλληλεγγύη, θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας». 

Αναβάλλεται η πρεμιέρα στη  Γ' Εθνική

Aυτό το τριήμερο ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα της Γ' Εθνικής για τη νέα αγωνιστικής σεζόν. Ωστόσο η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλει τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής.

Η κακοκαιρία Daniel πλήττει τις τελευταίες μέρες τη Θεσσαλία και έτσι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος αποφάσισε να αναβάλει την πρεμιέρα.