Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Νέες συλλήψεις - Χειροπέδες και στον 63χρονο παιδόφιλο της Ομόνοιας

  

Σε τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης, στην περιοχή του Κολωνού , προχώρησε σήμερα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές συνελήφθησαν δυο Έλληνες, ηλικίας 82 και 63 χρονών και δύο Πακιστανοί, 43 και 46 ετών.

Ο 63χρονος, μάλιστα, είχε συλληφθεί και πριν από λίγες μέρες στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου είχε προσπαθήσει να παγιδεύσει 14χρονη, με την οποία είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού. 

Οι 4 άντρες συνελήφθησαν βάσει εντάλματος για γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ανήλικη, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων μέχρι στιγμής για την υπόθεση της 12χρονης είναι 36 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες το κορίτσι κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια και φέρεται να αναγνώρισε τέσσερις άνδρες που την κακοποίησαν.  Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε μεταδώσει το Star, η 12χρονη φέρεται αναγνώρισε τον 63χρονο που είχε συλληφθεί στην Ομόνοια επειδή φέρεται να επικοινωνούσε με ανήλικα κορίτσια.

«Ο Ηλίας Μίχος με έστειλε σε αυτόν» είπε η 12χρονη για τον 63χρονο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Επίσης η 12χρονη αναγνώρισε ακόμα τρεις άνδρες, έναν Έλληνα και δύο αλλοδαπούς.

Το κοριτσάκι επισκέφτηκε και για πρώτη φορά τη μητέρα της στη φυλακή, μετά τη σύλληψή της και ακολούθησαν συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Επίσης η 12χρονη συναντήθηκε και με τα αδέρφια της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 63χρονος έψαχνε τα υποψήφια θύματα του μέσα από αγγελίες για babysitters.

Έτσι όταν η τότε καταγγέλλουσα πήγε για να εργαστεί, έζησε- όπως είχε περιγράψει- τον απόλυτο εφιάλτη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη του για βιασμό.

Παράλληλα φέρεται να είχε παρενοχλήσει και άλλες γυναίκες ενώ είχε απασχολήσει και για άλλα αδικήματα, όπως αυτό της υπεξαίρεσης.

Η αποκάλυψη για την δράση του, ήρθε μετά το βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πατέρας – γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων- ενός εκ των δύο ανήλικων κοριτσιών που παρενόχλησε πριν από λίγες ημέρες, ο 63χρονος.

Μετά τη δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο, στο οποίο φαινόταν ο 63χρονος, ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμών, έκανε γνωστό πως η ανήλικη τον αναγνώρισε ως έναν εκ των κακοποιητών της.