Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Eurovision 2023: Πολύ καλή πρώτη πρόβα για την Ελλάδα και τον Βίκτωρα στο Λίβερπουλ/ Ικανοποίηση στην Ελληνική αποστολή! !

 

Η ώρα που όλοι οι Έλληνες eurofans – και όχι μόνο, περιμένουν έφτασε! Πρώτη τεχνική πρόβα για τον νεαρό Βίκτωρά μας ο οποίος θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του – κυριολεκτικά, μιας και θα είναι μόνος επί σκηνής – καθώς θα μοιράζεται τη προσωπική του ιστορία μέσα από τους στίχους του τραγουδιού του “What they say”.

Σύσσωμη η Ελληνική αποστολή, έφτασε γύρω στις 10:00 τοπική ώρα στην Αρένα, έτοιμη για την πρώτη μεγάλη πρόκληση του φετινού ταξιδιού!

O νεότερος εκπρόσωπος της χώρας μας αλλά και της φετινής διοργάνωσης, ο 16χρονος Victor Vernicos, είναι έτοιμος να ανέβει στη σκηνή, και μάλιστα ολομόναχος! Ντυμένος με σορτσάκι σε γήινες αποχρώσεις, δίνει μία μοναδική ερμηνεία του τραγουδιού του.


Αν και βρίσκεται πρώτη φορά πάνω σε μία τόσο μεγάλη σκηνή, αυτό δεν φαίνεται να τον αγχώνει. Δύναμη, ενέργεια αλλά και ολογράμματα του Victor στις οθόνες συνθέτουν το σκηνικό της χώρας μας. Η χαρακτηριστική κίνηση του Βίκτωρα είναι ένα “άλμα” το οποίο σίγουρα θα κάνει τους θεατές που το βλέπουν να αναπηδήσουν μαζί του. Τα vibes και οι επιρροές από τον ed Sheeran είναι έκδηλα στην εμφάνιση του.

Μια εμφάνιση με αυτοπεποίθηση και ανάταση, και η Ελληνική αντιπροσωπεία θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Να σας υπενθημίσουμε ότι τη σκηνική εμφάνιση του Βίκτωρα επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Στο 3ο run έχουμε τη χρήση χαμηλού καπνού στην εμφάνιση της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ogaegreece.com, όλα πήγανε πολύ καλά στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας! Ο Βίκτωρας, αν και νέος, δεν είχε καθόλου άγχος σε μία τόσο μεγάλη σκηνή και σε κάθε run ήταν ακόμα πιο καλός! Ήταν χαρούμενος και ενθουσιασμένος, ενώ σε γενικές γραμμές όλα δούλεψαν σωστά αναφορικά με τα πλάνα από τις κάμερες, τον ήχο και τις LED οθόνες. Θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα για ένα πιο άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Ο Βίκτωρ είναι σε πολύ καλή διάθεση που θα το βοηθήσει και στις επόμενες πρόβες και σε λίγο ετοιμάζεται να δώσει και συνεντεύξεις στο BBC και το χορηγό του διαγωνισμού Moroccanoil.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα εδώ: https://ogaegreece.com/esc-2023-greece-rehearsal1/

Υπενθυμίζουμε πως ο Δεύτερος Ημιτελικός θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

ΠΗΓΗ: ogaegreece.com