Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ολυμπιακός: Ντελίριο από πάνω από 3.000 οπαδούς στου Ρέντη για το 3-1 στην έδρα της ΑΕΚ - Επεισόδια έξω από την «OPAP Arena» οπαδών της ΑΕΚ με αστυνομικες δυνάμεις.

5831547

Οι Ερυθρόλευκοι ισοπέδωσαν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και άφησαν 30.000 οπαδούς της… αγάλματα!

Της έκανε… πλάκα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ο Ολυμπιακός με τρία γκολ από το 50’ έως το 67’, ισοπέδωσε την ΑΕΚ με 3-1 για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League και απέδειξε περίτρανα ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο!

5831604   

«Πάρτι» στου Ρέντη έχουν στήσει εδώ και λίγη ώρα πάνω από 3.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι ετοίμασαν «καυτή» υποδοχή στους θριαμβευτές του μεγάλου ντέρμπι. Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο του Ρέντη προκειμένου να πανηγυρίσουν με τον Μίτσελ και τους παίκτες του την σπουδαία νίκη στην Opap Arena.

Οι παίκτες έφτασαν με το πούλμαν και από τις εκδηλώσεις του κόσμου με δυσκολία εισήθλαν στις εγκαταστάσεις. Οι 3000 και πλέον οπαδοί αποθέωσαν έναν έναν τους ποδοσφαιριστές και ζήτησαν το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος και όλα θα κριθούν στα πλέι οφ που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα. Νωρίτερα το απόγευμα ο κόσμος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο ερυθρόλευκο προπονητήριο και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. 

Επεισόδια έξω από την «OPAP Arena» μετά το τέλος του ΑΕΚ - Ολυμπιακός

 Ξέσπασαν οι οπαδοί της ΑΕΚ! Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό όπου βρήκε νικητές τους πρωταθλητές, «κιτρινόμαυροι» οπαδοί σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όπου υπήρχαν καμένοι κάδοι και αρκετές υλικές ζημιές, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων, για να βάλει τέλος στις σκηνές χάους, που επικράτησαν για λίγα λεπτά στη Νέα Φιλαδέλφεια.