Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Σοφία Βόσσου και Δάφνη Μπόκοτα θυμούνται μαζί τη Eurovision της “Άνοιξης”! [VIDEO]

https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/12/%CE%94%CE%AC%CF%86%CE%BD%CE%B7-%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%92%CF%8C%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%85-OGAE-Greece.jpg 


Στην εκδήλωση του OGAE Greece το περασμένο Σάββατο (Μ.Π.Λ.Ε. 2022 – Eurovision Special) βρέθηκαν δύο εμβληματικές μορφές της Eurovision, δύο κυρίες που άφησαν το δικό τους στίγμα στο διαγωνισμό! Η Mrs. Eurovision Δάφνη Μπόκοτα με τα 18 αξέχαστα χρόνια σχολιασμού του διαγωνισμού και η μοναδική Σοφία Βόσσου που έφερε την “Ανοιξη” στη σκηνή της Eurovision!

Η πάντα άνετη και γεμάτη ζωντάνια Δάφνη Μπόκοτα, μίλησε για τα χρόνια που μετέδιδε τον διαγωνισμό στην ΕΡΤ και μας σύστησε τον “λόγο” που δεν ήταν στο σχολιασμό της Eurovision το 1998… κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον ταλαντούχο γιο της Νίκο που ασχολείται με την υποκριτική και το τραγούδι.

Μια σημαντική στιγμή για εμάς τους fans ήταν η αναγνώριση από τη Δάφνη Μπόκοτα της αγάπης που έχουμε για τη Eurovision όλα αυτά τα χρόνια και για το πόσο στηρίζουμε τις ελληνικές συμμετοχές κάθε χρόνο… Και όπως είπε: “Όλα αυτά δεν ξεχνιούνται!” Λόγια ξεχωριστά, από μια ξεχωριστή προσωπικότητα… Επίσης, της παραδόθηκε το πρώτο εξώφυλλο που έκανε ως παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

Η Σοφία Βόσσου τιμήθηκε και βραβεύτηκε από το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece για τα 30 χρόνια από την βραδιά της Ρώμης με την διαχρονική “‘Ανοιξη”, γεγονός που την έκανε να συγκινηθεί. Ήταν μια στιγμή που περίμενε όλα αυτά τα χρόνια, και εμείς οι fans του διαγωνισμού μέσω του Προέδρου του σωματείου μας Πάρι Τσουλφά την κάναμε πραγματικότητα, απονέμοντας την τιμητική πλακέτα στην αγαπημένη καλλιτέχνιδα.

Δείτε τη Δάφνη Μπόκοτα, το γιο της Νίκο, τη βράβευση της Σοφίας Βόσσου και όλα όσα είπαν για τη Eurovision και την “‘Ανοιξη”: ogaegreece.com