Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Κίνημα των Ψεκασμένων: Ιδρύθηκε νέο κόμμα στο Αίγιο

https://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2022/08/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%82.jpg

 

Υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, επί προεδρίας Εβερτ, ένας από τους πιο γνωστούς παιδιάτρους του Αιγίου, με επιστημονική και κοινωνική δράση στη χώρα και τα Βαλκάνια, παλιότερα πρόεδρος του τοπικού Ερυθρού Σταυρού, ο Σωτήρης Καρανικόλας από τις Καμάρες Αιγιάλειας, αιφνιδίασε την Κυριακή (7/8) με την ανακοίνωση νέου κόμματος με την επωνυμία «Κίνημα των Ψεκασμένων», που ξεκινά από το Αίγιο (για πρώτη φορά), και σύμφωνα με τον ιδρυτή του στόχο έχει να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκοντας να διαδραματίσει ρόλο στα πολιτικά πράγματα.

«Φαίνεται αδύνατο να συμβεί, μέχρι την στιγμή που συμβαίνει...». Μ’ αυτή τη φράση του Νέλσον

Μαντέλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Καρανικόλας απευθύνεται στους πολίτες, αναφέροντας, αρχικά, πως «και το πιο μεγάλο ταξίδι σε αυτό τον κόσμο, ξεκινάει με ένα μικρό πρώτο βήμα», όπως λέει μια κινέζικη παροιμία. «Κάνουμε αυτό το μικρό πρώτο βήμα, θέλοντας να αγγίξουμε την ψυχή και το πνεύμα σας. Ζούμε στην πιο όμορφη και πιο ιστορική χώρα του κόσμου, αλλά δεν ζούμε όπως θα μας άξιζε πραγματικά, για να χαρούμε κι εμείς και τα παιδιά μας».

Με ξεκάθαρη αιτία το τι έχουμε περάσει όλοι τα 13 τελευταία χρόνια, θέτει το ένα και μοναδικό ερώτημα, τι έχουμε κάνει όλοι κι ο καθένας ξεχωριστά για να πετάξουμε μια και καλή το ζυγό από πάνω μας, πέρα από συζητήσεις και διαμαρτυρίες σε καφενεία, καφετέριες και παρέες όπου λέμε παράπονα και την πίκρα μας ο ένας στον άλλον και μετά γυρίζουμε στα σπίτια έχοντας ξεθυμάνει ότι τα είπαμε, πέφτουμε για ύπνο και αυτό ήταν όλο.

«Σήμερα, εμείς λέμε, ως εδώ. Ανακοινώνουμε την ίδρυση νέου κόμματος, με την επωνυμία «Κίνημα των Ψεκασμένων» Εμείς δεν κουνήσαμε ποτέ το δάχτυλο και ούτε πρόκειται στους ανθρώπους που έχουν ...Περισσότερα στο reader.gr