Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ ( 1 -1) στους «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1: Πήραν τον πρώτο τους βαθμό...

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία στους «Ζωσιμάδες» μετά από έναν αγώνα που είχε ένταση, δύο πανέμορφα γκολ, αλλά και απογοητεύσεις, μια και οι τραυματισμοί των Πριόρ και Κόντε προκάλεσαν έντονη στεναχώρια.

Ο πρώτος χτύπησε στο 52’ του αγώνα σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο κεφάλι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος ήταν πολύ άτυχος, αφού επιστρέφοντας από ρήξη χιαστών στο δεξί του πόδι υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στο αριστερό του!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα στο ματς με το πανέμορφο γκολ του Εραμούσπε στο 13’ με κεφαλιά-ψαράκι και είχε την ευχέρεια να διαχειρίζεται καλύτερα τα δεδομένα του αγώνα.

Η Λαμία ωστόσο άνοιξε το παιχνίδι της, πίεσε τους γηπεδούχους, έχασε ευκαιρίες και προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση.

Δικαιώθηκε στο πλάνο της, όταν στο 58’ με πολύ ωραία κεφαλιά του Νούνιες ισοφάρισε σε 1-1.

Η Λαμία επέμεινε να επιτίθεται από τα δεξιά με τον πολύ δραστήριο Τσιλούλη και να ζητάει το γκολ. δεν βρήκε δίχτυα όμως καθώς ο νεαρός Βασίλης Σούλης ήταν σε καλή βραδιά και αποσόβησε αρκετές φορές τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους.

Από το 80’ κι έπειτα η Λαμία έπαιξε με το χρονόμετρο και έδωσε γήπεδο στον ΠΑΣ, προσπάθησε με φουλ επιθετικό σχήμα να πάρει τη νίκη. Όμως οι παίκτες του δεν είχαν τον τρόπο να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος):Πριόρ (λ.τ. 52’ Σούλης) -Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος- Μπιλμπάο (79’ Τζίμας), Καραχάλιος, Ριένστρα (70’ Ριένστρα)- Κόντε (λ.τ. 70’ Λώλης), Ροσέρο, Παμλίδης (79’ Μορέιρα).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα):Σαράνοφ- Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σιμόν- Νούνιες (78’ Τσούκαλος), Μπεχαράνο (λ.τ. 87’ Μπάμπης) - Σλίβκα, Μανούσος (68’ Γιακουμάκης), Τσιλούλης- Ντε Βινσέντι (68’ Τζανδάρης).