Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Αποθέωση του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

 Superleague 1, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Υποδοχή με αποθέωση στο Αγρίνιο για τους Πειραιώτες 

Στο Αγρίνιου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας για την αυριανή (30/10) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.Κατά την άφιξης της αποστολής στο Αγρίνιο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού που τους περίμενε από την είσοδο της πόλης έως το ξενοδοχείο. 

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας με καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα και καταχειροκρότησαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.

 

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (30/10, 19:30) έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την αποστολή των «ερυθρόλευκων», από την οποία απουσιάζει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης λόγω ενοχλήσεων και ο Χένρι Ονιεκούρου λόγω των πέντε ξένων που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ματς. Από την άλλη στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες. 

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.