Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Προγραμματισμός δράσης μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο.

Προγραμματισμός δράσης μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης, προγραμματίζεται η υλοποίηση δράσης μαζικών στειρώσεων (25 σκύλων και 15 γατών), σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο. Η δράση αυτή θα λάβει χώρα στις 09 και 10 Οκτωβρίου 2021 στα κτηνιατρεία της κας Άννας Ζαχαρή ,κας Μαρίας Πάντου και κας Ελπίδας Μητσούλα, οι οποίες θα διαθέσουν αφιλοκερδώς τους χώρους των ιατρείων τους για το σκοπό αυτό.

Οι εθελοντές φιλόζωοι που φροντίζουν αδέσποτα ζώα και γνωρίζουν τις ανάγκες της περιοχής τους, να επικοινωνήσουν έως 20 Σεπτεμβρίου στο 2743360201 προκειμένου να καταγραφούν τα περιστατικά για το συντονισμό της μεταφοράς τους από και προς τα κτηνιατρεία. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των στειρώσεων που πρόκειται να γίνουν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συνδρομή και η ανταπόκριση όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Σημείωση: Τα ζώα θα μεταφέρονται κατόπιν συνεννόησης με τους εθελοντές και τη δική μας παρουσία σε προγραμματισμένο τόπο και χρόνο.

Υπενθυμίζουμε το Μητρώο Εθελοντών που έχει δημιουργήσει ο Δήμος οπού μπορείτε να εγγραφθείτε εδώ : https://forms.gle/3AUohJJiqDMAbhWm8