Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία η 19η λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών "Οι φίλοι της ζωής" Ξυλοκάστρου ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Μαίρη Νικολοπούλου)

 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Λια Τσιμογιαννη και άτομα που στέκονται

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η 19η Λαμπαδηδρομια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου "ΟΙ ΦΊΛΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ " στο Ξυλόκαστρο.

Απο νωρίς το βραδυ στη πλατεία συγκεντρωθηκαν λαμπαδηδρομοι απο Συλλόγους ,Σχολεια, για να παραλαβουν τη.φλογα της Αγάπης,η οποία ειχε αναψει σε ειδικη τελετη στην Αθηνα.Εφτασε οπως παντα συνοδεια οδηγων  μοτοσυκλετιστων της Harley Davidson .

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, στέκεται, εσωτερικός χώρος και εξωτερικοί χώροι Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Στη πλατεία η μπάντα της Φιλαρμονικής της Πυροσβεστικής υποδέχθηκε τη φλόγα παιανίζοντας και από εκεί πεζοί οι λαμπαδηδρόμοι με τις αναμμένες δάδες διασχίζοντας τη παραλιακή κατέληξαν στο θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης. Εκεί πάντα με τη συνοδεία της φιλαρμονικής της Πυροσβεστικής ,που φέτος κλείνει 50 χρόνια ζωής, άναψε ο βωμός με τη.φλόγα.της Αγάπης.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ακολούθησαν οι απαραίτητοι χαιρετισμοί και ομιλίες από σπουδαίους ομιλητές.

Στην εκδήλωση παρέστησαν :

Βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ Κορινθιας. Γιωργος Ψυχογιός,οι Αντιπεριφερειάρχες Αναστάσιος Γκιολης,Αθηνά Κόρκα, Θεοχαρης Βυτινιωτης,σύσσωμη η Δημοτική Αρχη με.τον Δήμαρχο Βλάσιο Τσιωτο και αντιδημαρχους, πρ. Δ. ΣυμΒουλίου Νικος Λασκος, Δημ. Συμβουλοι, πρ. Δ. Κοινοτητας Ξυλοκαστρου Ν. Χαβελης , η Δντρια του Κέντρου Αιμοδοσιας του Νοσοκομείου Κορινθου ,Χριστινα Παπά, προεδροι Συλλογων και.αλλων φορεων .

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι 

Η αντιπρόεδρος του.Συλλόγου Εθ.Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου,Χριστινα Παπαλαμπρου καλοσωρισε τους προσκεκλημενους και παρουσιασε την .εκδηλωση.

Μπορεί να είναι εικόνα τον Giorgos Psychogios και τον Ioannis K. Stamatoulis και άτομα που στέκονται Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Ολοι οι.επισημοι  πηραν τον λογο,ολοι αναφερθηκαν με τα καλυτερα λογια για την.σημασία της εθελοντικης Αιμοδοσιας ειδικα σημερα στις δύσκολες μερες που βιωνουμε ολοι μας,ολοι επαινεσαν το εργο της ψυχης του Συλλόγου του Προέδρου και της ΠΟΣΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΑ  Χρήστου Πρωτόπαπα ,τους αγωνες που δινει πανω απο 35 χρονια για αυτον τον Σύλλογο που ξεκίνησε τοσο αδυναμα τοτε και που τωρα θεωρειται ενας απο τους πιο σπουδαίους  Συλλογους που πραγματοποιει ιερο εργο με τη προσφορα Αιματος για τον συνάνθρωπο.

 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι Μπορεί να είναι εικόνα την Athena Korka-Konsta, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Δεν παρελειψε ο Συλλογος να.βραβευσει.τους νεους εθελοντες αιμοδοτες,νεαρα παιδια.Ειναι.η ηθικη επιβραβευση  για το μήνυμα που παιρνουν.αυτα τα νεα.βλασταρια της αιμοδοσιας.Σε.αυτα πρεπει να.συγκεντρωσουμε τη προσοχή μας,αυτα είναι το μελλον της Αιμοδοσιας,το μελλον του Συλλόγου και οπως αναφερθηκε στην.ομιλια του ο Κοινωνικος Λειτουργος και Δντης του Ευθυμίου Κέντρου Χρήστος Κολοκυθας ,μονο με.αγαπη και.σεβασμό στον συνανθρωπο μας θα.μεταλαμπαδευσουμε αυτη τη.φλογα που.αναψε στο βωμο για.19η χρονια φετος.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα τον Χρήστος Πρωτόπαπας, στέκεται και εξωτερικοί χώροι 

Μπραβο λοιπον στον Συλλογο,στο Δ.Σ.που κοπιασε να.γινει και φετος, παρ ολα τα προβλήματα που αντιμετωπιζουμε λογω πανδημίας, τελετη αφης  φλογας της Αγάπης ,για αλλη μια φορα στη πολη μας.Η φλογα θα κανει το γυρο όλης της Ελλαδας μας και φετος και θα.καταληξει στα.Χανια αυτη τη φορά..

Και του χρονου λοιπον ελευθεροι πια...

ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΌΛΟΠΟΥΛΟΥ