Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

 


Με κάθε τρόπο επιδιώκει η Κυβέρνηση την καθυστέρηση επαναφοράς της κανονικότητας, το διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη, την απώθηση των παιδιών από τον αθλητισμό, την παράταση μέτρων χωρίς λογική και επιστημονική τεκμηρίωση αποκλειστικά στην Ελλάδα και την επιβολή του εμβολιασμού χωρίς την ανάληψη καμίας
 ευθύνης από εταιρείες κατασκευής και Κυβέρνηση.

Ο έμμεσος εξαναγκασμός του εμβολιασμού για την αποφυγή υποχρεωτικής επιβολής και ανάληψη ευθύνης από το Κράτος αποτελεί το πιο αισχρό φαινόμενο πολιτικής δειλίας και υφαρπαγής της εξουσίας. Δεν υπάρχει προηγούμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Δύση από το Γ'Ραϊχ και μετά.

Ο αποκλεισμός μη εμβολιασμένων από τα γυμναστήρια αποτελεί κοινωνικό ρατσισμό και μέτρο εξαναγκασμού και προώθησης των εμβολίων εταιρειών που μονοπωλιακά κρατούν τις πατέντες κλειστές σε ένα παγκόσμιο θέμα υγείας.

Το άνοιγμα των Ακαδημιών αθλητισμού για τα παιδιά από τις 17 Μαΐου για τρεις μόλις εβδομάδες άγνωστο γιατί όχι παραπάνω αποτελεί πολιτική εκδίκηση εναντίον παιδιών και γονέων.

Ντροπή από μία ανεύθυνη και αποτυχημένη Επιτροπή και μία Κυβέρνηση με μαριονέτες που βασανίζουν τους Έλληνες χωρίς προηγούμενο.

Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr