Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Στη Τουμπα η μάχη των Δικεφάλων Βορρά και Νότου - Οι αποστολές των ομάδων.

 ΑΕΚ: Η αποστολή του Χιμένεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ (pic)

Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται κι ο ΠΑΟΚ θέλει να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο σ’ άλλο ένα παιχνίδι υψηλών και ειδικών απαιτήσεων.

Το βράδυ της Κυριακής (24/01, 19:30) η Τούμπα φιλοξενεί άλλο ένα ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας το Σάββατο (23.01) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης των παικτών με δρομικές ασκήσεις και rondo.

Η συνέχεια ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Σ’ ένα ντέρμπι, άλλωστε, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν το δικό τους ρόλο.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μόνος παίκτης που δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου του Δικεφάλου για το ντέρμπι με την Ένωση. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει θεραπεία και μυική ενδυνάμωση σε γυμναστήριο και πισίνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επιλέχθηκαν από το τεχνικό τιμ και βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

----------

Με απόντες τους Κρίστισιτς και Μαχαίρα, θα φιλοξενηθεί η ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή (24/1- 19:30) από τον ΠΑΟΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Τσιγκρίνσκι αλλά και ο Ανσαριφάρντ, ενώ εκτός έμενε ο Κρίστιτσιτς, καθότι ανέτοιμος αλλά και ο Μαχαίρας, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις. Δεν υπολογίζονταν οι τραυματίες Νεντελτσιάρου και Μιτάι, ενώ εκτός έμεινε και ο Χνιντ 

Οι 22 που διάλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.