Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ατρόμητος - Άρης 2-2: Με δέκα παίκτες πήρε το βαθμό στο Περιστέρι αν και έχανε 2-0

 Ατρόμητος - Άρης 2-2: Με δέκα παίκτες πήρε το βαθμό στο Περιστέρι αν και έχανε 2-0 

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και είδε τον αγώνα στο Περιστέρι από το 35' και μετά να...στραβώνει, δεν τα παράτησε ποτέ και δικαιώθηκε, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι στο 37' με πέναλτι του Μανούσου άνοιξαν το σκορ ενώ δυο λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Ροζ. Στο 51' ο Μουνίθ έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί μάλλον στον Ατρόμητο πίστεψαν πως τα πάντα τελείωσαν.

Αυτός που σίγουρα δεν τα παράτησε ήταν ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος με τις αλλαγές του άλλαξε την εικόνα του αγώνα και δικαιώθηκε. Στο 59' πέρασε Κάτσε, Σίλβα και οι δυο τους συνεργάστηκαν με τον Αλβανό στο 61' να μειώνει σε 2-1.

Στο 81' ο Μαντσίνι, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαξε το 2-2 για τον Σάσα, ο οποίος ξεκίνησε ως μέσος, έγινε δεξί μπακ και στη φάση της ισοφάρισης κινήθηκαν σαν φορ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Γκαλβάο, Γούτας, Ρισβάνης – Γκάλο, Τομάσεβιτς (72' Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης (86' Σάλομον), Μουνίθ (72' Χριστοδουλόπουλος) – Ενσικουλού (86' Μάτιτς), Μανούσος (72' Κωτσόπουλος)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα (59' Κάτσε) – Σάσα, Ματίγια – Μπερτόλιο (76' Λόπεθ), Γκαρσία (59' Σίλβα), Γκάμα (42' Μπεναλουάν) – Μάνος (76' Μαντσίνι)