Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ατρόμητος - ΑΕΛ 3-0: Πρώτη νίκη και κορυφή στα πλέι άουτ

Ατρόμητος - ΑΕΛ 3-0: Πρώτη νίκη και κορυφή στα πλέι άουτ (highlights)
Ο Ατρόμητος κέρδισε την ΑΕΛ στο Περιστέρι με 3-0, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ και ανέβηκε στην κορυφή, αφήνοντας δεύτερο τον Αστέρα Τρίπολης. μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής.
Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο δίκαια.

Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον Ντε Πο από δεξιά να δημιουργεί προβλήματα και από εκείνον ξεκίνησε το 1-0 που ήρθε φυσικά με το αυτογκόλ του Μπέρτου (9').
Στην επανάληψη, η ΑΕΛ με τις αλλαγές του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν πιο επιθετική τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά αλλά στην πρώτη του καλή στιγμή ο Ατρόμητος έκανε το 2-0 με τον Μανούσο (52') ενώ στο επόμενο λεπτό είχε και τεράστια ευκαιρία για το 3-0 (δοκάρι Ενσικουλού).
Ο Θανάσης Ανδρούτσος στο 73' με υπέροχο σουτ, διαμόρφωσε το 3-0 για τον Ατρόμητο που πήρε μια εμφατική νίκη απέναντι στην ομάδα της Λάρισας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (82' Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (82' Μάντσον), Ντε Πο, Ραμπέγιο (76' Νταβιώτης), Ενσικουλού (55' Ανδρούτσος), Μανούσος (76' Βέλλιος).
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ (46' Φίλιπ), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (82' Μάρκοβιτς), Βινίσιους (46' Παπάζογλου), Ασούμπρε (71' Πινάκας), Τόρζε, Ηλιάδης (46' Μπούστος)


Βαθμολογία playout

*Η 14η ομάδα υποβιβάζεται απευθείας και η 13η θα δώσει αγώνα μπαράζ με την 2η ομάδα της SuperLeague 2 (πρώην Football League). Ο νικητής θα κερδίσει το τελευταίο εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.