Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

"Βρέχει" γκολ ο Ολυμπιακός Άσσου 8 - 0 τον ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcT35Xwd54ggb3S_XPpLUrkCyBWFBrplgPBU3rBdTcmVpQOmQpHt

Αρκετά ενδιαφέρουσα η 21η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (22-23/2/2020) στις 15:00, όπου περιλαμβάνει  και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη Βοχαϊκού και στην πρωτοπόρο ομάδα των  Αγίων Θεοδώρων.

Κατά την σημερινή πρεμιέρα της αγωνιστικής, στο Λέχαιο ακόμα « βρέχει» γκολ καθώς ο Ολυμπιακός Άσσου συνέτριψε  με 8 – 0 τον ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού, ενώ στη Ξυλοκέριζα , ο Αστέρας Κορίνθου αναζητά έχασε με 1 - 3 από την Πρόοδο Αγίου  Βασιλείου.

Αύριο Κυριακή , στο Ζευγολατιό διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη Βοχαϊκού και στην πρωτοπόρο ομάδα των  Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα της Βόχας αναζητά την νίκη καθώς στόχος της είναι η άνοδός της  στην Α’ κατηγορία Κορινθίας την οποία διεκδικούν ο Ολυμπιακός Άσσου και ο Κύψελος Κορίνθου. Η ομάδα του Συνοικισμού αντιμετωπίζει  στην Ξυλοκέριζα την τοπική ομάδα του Εθνικού που κινδυνεύει με υποβιβασμό

Στο Σοφικό ,ο Πανσολυγειακός υποδέχεται τον Πανευρωστινιακό, με την ομάδα της Δυτικής Κορινθίας, , να αναζητά βαθμούς παραμονής στην κατηγορία, την ίδια στιγμή ο Άγιος Γεώργιος έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον ΑΟ Ασπροκάμπου.

Στη Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ μάχεται απέναντι στον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Βελλερεφών υποδέχεται τον Αετό Κρυονερίου


21η Αγωνιστική

Σάββατο  22/2/20, 15:00
Ολυμπιακός Άσσου
-
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού 8 – 0
Αστέρας Κορίνθου
-
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 1 - 3

Κυριακή 23/2/20, 15:00

ΠΑΣ Κλένια
-
Ηρακλής Λεχαίου
ΑΟ Ασπροκάμπου
-
Αγ. Γεώργιος
Πανσολυγειακός
-
Πανευρωστινιακός
Άρης Βοχαϊκού
-
Αγ. Θεόδωροι
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
-
Αετός Κρυονερίου
Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
ΠΑΣ Κύψελος