Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Πρεμιέρα 2ου γύρου στην Α΄κατηγορία Κορινθίας με ενδιαφέροντες αγώνες.


 https://streetlife.gr/wp-content/uploads/2019/12/xiliomodi-696x435.jpg
Φτάσαμε στη μέση στο Πρωτάθλημα  της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Απομένουν ακόμα  15 «γύροι» για να ολοκληρωθεί ο αγωνιστικός "μαραθώνιος " για τις 16 ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κορινθίας για την περίοδο 2019 - 2020.  
Όπως γράψαμε , το προηγούμενο Σάββατο, σε σημείωμά  μας  «Ο πρώτος γύρος
στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας τελείωσε και ουσιαστικά τελείωσε από τώρα και το πρωτάθλημα.  Και λέμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε από τώρα , καθώς ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου , με το απόλυτο των βαθμών (45),15Χ15, εκτός από τον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα» , ταυτόχρονα και από τώρα εξασφάλισε και τον τίτλο του Πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας για την περίοδο 2019 -2020 και την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, καθώς ξέφυγε στο +17 από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας που μοιράζονται ΑΟ. Λουτρακίου και Πέλοπας Κιάτου.Απομένει πια ο δεύτερος γύρος και η αγωνία παραμένει στις ομάδες της ουράς , που κινδυνεύουν με υποβιβασμό στη Β΄ κατηγορία.»
Πρεμιέρα  λοιπόν 2ου γύρου η 16η αγωνιστική , αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020,στις 15:00, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, η οποία  περιλαμβάνει αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες .
Στο Ξυλόκαστρο, εκστρατεύει  , ο αήττητος Ατρόμητος Χιλιομοδίου με στόχο το 16Χ16 , απέναντι στην εκ των ουραγών ομάδα του Πανκαμαριακού που θα προσπαθήσει για νίκη γοήτρου προσπαθώντας να πετύχει αυτό που δεν πέτυχαν οι 16 κατά τον πρώτο γύρο. Επιστροφή στις νίκες αναζητά ο Πέλοπας στο Κιάτο όπου αντιμετωπίζει τον ανανεωμένο Αστέρα Δερβενίου.
Στο «Γιαννη Στέφας» διεξάγεται το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Ισθμιακού και του ΑΟ Λουτρακίου. Σε περίπτωση νίκης του Ισθμιακού περνά με +1 μπροστά από τους «ουρανιέ». Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στη Νεμέα ανάμεσσα στον Παννεμεατικό και τον ΑΟ Ζευγολατιού, την ίδια στιγμή στο «Θώδειον» ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται την ουραγό Θύελλα Πετρίου.
Στον Συνοικισμό η Κόρινθος θα προσπαθήσει για την νίκη απέναντι στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, την στιγμή που ο Σαρωνικός αγωνίζεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.
Τέλος στο Βέλο η τοπική Ελλάδα μάχεται για την νίκη με τον Τενεάτη Αθικίων.

16η Αγωνιστική
Πανκαμαριακός
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Πέλοπας Κιάτου
-
Αστέρας Δερβενίου
Ισθμιακός
-
ΑΟ Λουτράκι
Παννεμεατικός
-
ΑΟ Zευγολατιού
ΠΑΣ Κόρινθος
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
Ελλάς Βέλου
-
Τενεάτης Αθικίων
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Θύελλα Πετρίου