Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δεκ. 2019 - Ιαν. 2020

Αγαπητοί συνδημότες,
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σας καλωσορίζει, σε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι εκδηλώσεις αυτές σχεδιάστηκαν, ώστε να προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία σε όλες τις οικογένειες του τόπου μας, τους ηλικιωμένους, στους επισκέπτες που θα μας επιλέξουν και κυρίως στους μικρούς μας φίλους.
Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι φέτος, όλες οι γειτονιές της πόλης, τα γύρω χωριά, οι σύλλογοι, οι φορείς, τα σχολεία, να ενωθούν, να συνδιαλλαγούν και να συμπράξουν, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και του αισθήματος του «συνανοίκειν» στον τόπο που αγαπάμε. Για τούτο, στη διοργάνωση του φετινού εορτασμού, θα έχουμε τη στήριξη και την ανιδιοτελή συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, των εθελοντών του προγράμματος «Erasmus+», των φιλαρμονικών, των σχολείων, των ωδείων της περιοχής, των χορευτικών συλλόγων, καθώς και ιδιωτικών φορέων και καλλιτεχνικών σχημάτων.
Σας προσκαλούμε όλους μικρούς – μεγάλους, να γιορτάσουμε μαζί, να επικοινωνήσουμε, να γαληνέψουμε και να επιτρέψουμε να αποκαλυφθεί το ουσιώδες νόημα, αυτής της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης, που δεν είναι άλλο, από τις πανανθρώπινες αξίες της συναδέλφωσης και της αγάπης
Χρόνια Πολλά σε Όλους,
η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Ελίνα Μενούνου