Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Το Σαββατοκύριακο η 11η αγωνιστική στοπρωτάθλημα τησ Β΄Κορινθίας


 Αποτέλεσμα εικόνας για Β κορινθίας
Με τα παιγνίδια της 11η αγωνιστικής , συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 7  & 8 Δεκεμβρίου 2019  και ώρα 15:00,το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας . 
Αυλαία της αγωνιστικής αύριο Σάββατο ,  με τρεις ενδιαφέροντες αγώνες. 
Στην Ξυλοκέριζα  ο Αστέρας Κορίνθου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ασπροκάμπου, ενώ στο  Λέχαιο διεξάγεται το  γειτονικό ντέρμπι  ανάμεσα στον Ηρακλή Λεχαίου και τον Ολυμπιακό Άσσου  Ντέρμπι και ο τρίτος αγώνας του Σαββάτου που γίνεται στην Αρχαία Κόρινθο ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.
Η 11η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με την πρωτοπόρο ομάδα των Αγίων Θεοδώρων που θέλει να επιστρέψει στις νίκες , να  αντιμετωπίζει  στο  γήπεδο  «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ», στα Ίσθμια, τον Πανσολυγειακό . 
Στο Ζευγολατιό ο Άρης  Βοχαϊκού  υποδέχεται τον ουραγό Βελλερεφόντη  Αρχαίας Κορίνθου, ενώ στο Συνοικισμό ο Κύφελος Κορίνθου αγωνίζεται με τον ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού. 
Στο Κιάτο  ( Τραγάνα)  ο Αετός Κρυονερίου αγωνίζεται με τον Πανευρωστινιακό, ενώ τέλος ο ΠΑΣ Κλένια  αγωνίζεται απέναντι στον Εθνικό Ξυλοκερίζης με τις δύο ομάδες να ψάχνουν  τον σωστό  βηματισμό τους στο πρωτάθλημα..



11η Αγωνιστική
Σάββατο  7/12/19, 15:00
Αστέρας Κορίνθου
-
ΑΟ Ασπροκάμπου
Ηρακλής Λεχαίου
-
Ολυμπιακός Άσσου
Αγ. Γεώργιος
-
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

Κυριακή  8/12/19, 15:00
Αγ. Θεόδωροι
-
Πανσολυγειακός
Άρης Βοχαϊκού
-
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
ΠΑΣ Κύψελος
-
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού
Αετός Κρυονερίου
-
Πανευρωστινιακός
ΠΑΣ Κλένια
-
Εθνικός Ξυλοκερίζης