Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά

Θλίψη προκαλούν στους φορολογούμενους πολίτες οι εικόνες εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων στη μετακίνηση παράνομων οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι περνούν τα σύνορα της χώρας σωρηδόν και ανενόχλητα, πελάτες-θύματα των κυκλωμάτων διακινητών ανθρώπων.

Ασφαλώς η μετακίνηση υπηρετεί την αποσυμφόρηση των άθλιων κέντρων παραμονής τους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά είναι μάταιη καθώς η συνέχιση της πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα της ανεξέλεγκτης εισροής Αφρικανών και Ασιατών οικονομικών μεταναστών στην Ελλάδα εγγυάται την άμεση αναπλήρωσή τους στα ακριτικά νησιά μας από τα  διεθνή  κυκλώματα.

Συνεπώς οι Ένοπλες Δυνάμεις μετατρέπονται σε μεταφορείς των πελατών των κυκλωμάτων διακίνησης εις βάρος της μαχητικής ικανότητάς τους προφανώς.  Ένα παντελώς άσχετο έργο με την ύπαρξη και χρηματοδότηση των Ενόπλων Δυνάμεων έρχεται να προστεθεί στην αποστολή τους. Όλη η Ελλάδα πλέον, Ένοπλες Δυνάμεις, Υγεία, Παιδεία, που λειτουργούν με τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών και κυρίως η επικοινωνία των ιδιοκτητών-λαθρεμπόρων στην υπηρεσία της διακίνησης των κυκλωμάτων στο όνομα μιας δήθεν ορθής πολιτικής ασύλου. Η απόλυτη νίκη για το διεθνές οργανωμένο έγκλημα και την Αρχηγό του. Δεν θα αργήσει και το τελειωτικό χτύπημα.     

Τη "χρυσή κότα" με το ευρωπαϊκό χρήμα που ανακάλυψαν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμένος το 2015 και οι τοπικές κοινωνίες δυστυχώς χαϊδεύει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εις βάρος της εθνικής μας υπόστασης, μετατρέποντας την Ελλάδα σε κράτος-παρία όπου οι πελάτες των κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων και όχι μόνο της Ανατολής βρίσκουν φιλόξενο τόπο εμπορικής δράσης και πρόθυμους συνεργάτες. Ωραία αφορμή και για νέες κάλπες, που τόσο πολύ ποθούν οι ιθύνοντες νόες των πολιτικών ανωμαλιών και των κυκλωμάτων διακίνησης.  

Προφανώς πέρα από το άφθονο χρήμα και τη δράση των διαφόρων ΜΚΟ αριστεροί και δεξιοί κυβερνητικοί κύκλοι διακομματικά ίσως βλέπουν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και της θρησκευτικής ελευθερίας στην Ελλάδα να επιλύεται μέσα από πολίτες κρατών της Ασίας και Αφρικής οι οποίοι διακινούνται ως νέοι σκλάβοι για να καταλήξουν στη χώρα μας.

Συγχαρητήρια! Ας ευχηθούμε ο συντονισμός του μεταναστευτικού από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως προς την είσοδο των αλλοδαπών στην ενδοχώρα να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και ως προς την έξοδό τους... 

Thedayaftergr