Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

"Κόλλησε" στο Χ ο Ολυμπιακός στη Ξανθη

Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-0: Τα highlights του αγώνα (vid)
Δύο ισοπαλίες άνοιξαν την αυλαία της ένατης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε του Άρη με γκολ του Άρτσε δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ρόουζ στο 85' και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το τρίποντο.
Στο 0-0 «κόλλησαν» Ολυμπιακός και Ξάνθη, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στο +3 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. 
Την κακή παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στη Ξάνθη συνέχισε ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 0-0 στη Θράκη. Η ομάδα του Πειραιά αν και είχε υπεροχή στο γήπεδο και πίεζε τη Ξάνθη δεν βρήκε το αντίδοτο στην καλά οργανωμένη άμυνα και άφησε δύο βαθμούς στα Πηγάδια. Ο Ολυμπιακός δεν είχε το κάτι παραπάνω που απαιτούνταν στη Θράκη για να πάρει το ματς και να φύγει με τη νίκη από μία δύσκολη έδρα. Ήταν προβλέψιμος στο παιχνίδι του και είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές κάτω του μετρίου. Έτσι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για τέταρτο σερί ματς στη Ξάνθη δεν μπόρεσε να νικήσει.

Ξάνθη: Άμπαντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα (80’ Ντιρεστάμ), Μουλέν (68’ Τεσέιρα), Τερκί, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς (59’ Φοσέ), Στάρτζεον, Κοβάτσεβιτς
Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε. Μπουχαλάκης, Καμαρά (65’ Μασούρας), Ποντένσε (83’ Βαλμπουενά), Σουντανί (65’ Γκερέρο), Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Σάββατο (2/11)
Πανιώνιος-Άρης 1-1 (66' Άρτσε - 85' Ρόουζ)
Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0
Κυριακή (3/11)
Λάρισα-ΟΦΗ (15:00)
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρ. (17:00)
ΑΕΚ-Ατρόμητος (19:30)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:00)
Δευτέρα (4/11)
Λαμία-Βόλος (20:00)