Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Τεράστιος ο Σα αλλά νίκη για την Μπάγερν (2-0) Ο Ολυμπιακός έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του τη φετινή σεζόν στο Μόναχο.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 2-0 | in.gr
Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στο Μόναχο απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου και δεχόμενος δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο ηττήθηκε με 2-0 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν για περισσότερο από μία ώρα στην Αλιάνζ Αρένα, αλλά στο τέλος μίλησε η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της γερμανικής ομάδας, η οποία με αυτή τη νίκη προκρίθηκε και μαθηματικά στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν στο Καραϊσκάκη πριν από
δύο εβδομάδες, με τους Γερμανούς να είναι κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και να βρίσκουν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Λεβαντόφσκι (69’) και Πέρισιτς (89’) .
Κορυφαίος παίκτης για τον Ολυμπιακό ήταν Σα, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις και έδειξε την τεράστια κλάση του.
Ο Πορτογάλος είπε «όχι» σε πολλές ευκαιρίες των γηπεδούχων και προσπάθησε να κρατήσει όρθια την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στην Αλιάνζ Αρένα, όμως, ήταν αδύνατο απέναντι στα αστέρια της Μπάγερν Μονάχου.
Οι Γερμανοί έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα με 5-1 από την Αϊντραχτ και επέστρεψαν στις νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός πλέον στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.
Οι Ερυθρόλευκοι πλέον θα τα δώσουν όλα για την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Europa League. Την επόμενη αγωνιστική οι Πειραιώτες παίζουν στο Λονδίνο με την Τότεναμ, ενώ η Μπάγερν πηγαίνει στο Βελιγράδι για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.
Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Ντέιβις, Αλάμπα, Μαρτίνες, Γκορέτσκα (82’ Τολισό), Κίμιχ, Γκνάμπρι (89’ Πέρισιτς), Κομάν (90’+ Κουτίνιο), Μίλερ, Λεβαντόφσκι.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (71’ Βαλμπουενά), Ραντζέλοβιτς (61’ Μασούρας), Ποντένσε (79’ Ελ Αραμπί), Γκερέρο.