Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Με VAR... ανίκητος. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη. ( Αποτελεσματα - βαθμολογια)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-2: Με VAR... ανίκητος (highlights)
Ο ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του VAR πέρασε από την Τρίπολη κερδίζοντας 2-1 τον Αστέρα. Υποτονικός εκ νέου ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε το διπλό χάρη στο πλασέ του Σφιντέρσκι (33’) και το αυτογκόλ του Μαρτίνεθ (47’).
Στο μεσοδιάστημα (39’) δεν υποδείχθηκε πέναλτι σε τράβηγμα του Μάτος στον Σουάρεθ, έπειτα από χρήση VARστερώντας από τους Αρκάδες την δυνατότητα να ισοφαρίσουν.
Η ομάδα της Τρίπολης μείωσε στο 58’ με κεφαλιά του προωθημένου στόπερ Σουάρεθ, αλλά στο τελευταίο ημίωρο οι Θεσσαλονικείς πάγωσαν επιτυχώς τον ρυθμό του ματς, κρατώντας δίχως να ικανοποιήσουν δημιουργικά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Ματρικάρντι (89’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σουάρεθ Βαλιέντε-Βλάχος, Μαρτίνεθ, Καπίγια, Μουνάφο, (75’ Χαουρέγκι)- Ριέρα (82’ Σίτο), Φερνάντεθ- Μπαράλες.
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίφκοβιτς -Μάτος Γιαννούλης Κρέσπο Βαρέλα -Αουγκούστο Μίσιτς -Λημνιός Μπίσεσβαρ (67’ Μαουρίσιο ) Ελ Καντουρί (77’ Πέλκας )-Σφιντέρσκι (77’ Άκπομ ).
=============

Λίγες καλές φάσεις αλλά πολλά γκολ είδαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο η οποία έληξε νικηφόρα για την ομάδα του Περιστερίου με σκορ 3-2.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Τόρες, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 36' με τον ίδιο παίκτη, όμως από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με τον Ατρόμητο να πετυχαίνει την ανατροπή με γκολ των Ανδρούτσου, Μανούσου και Γιακουμάκη.
Οι δύο ομάδες έδειξαν για μια ακόμα φορά τις χτυπητές τους αδυναμίες στην άμυνα αφού αν και το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, σημειώθηκαν πέντε γκολ.
Το κλειδί στη νίκη του Ατρόμητου ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ως πιο έμπειρη ομάδα διαχειρίστηκε τον αγώνα άψογα, πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν κινδύνευσε ποτέ από τον Βόλο.
Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Δημόπουλος (45’ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ατιγιάτ (58’ Γέντρικσεν), Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς , Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Γιακουμάκης, Μανούσος(74’ Γκάλο ), Ρόσα (66’ Ουγγράι )
==============

Συνέχεια στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League έδωσε ο ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα αν και βρέθηκε να χάνει από τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο από το ένατο λεπτό με το γκολ του Αραμπουλί, έφερε «τούμπα» τους «κυανέρυθρους» και πήρε τη νίκη στο με το ευρύ 4-1.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, που ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ήταν ο Σεμέντο που πέτυχε δύο γκολ (31’ και 81’), ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Νέιρα (55’) και Τσιλιανίδης (71’).
Αντίθετα, για την ομάδα της Νέας Σμύρνης αυτή ήταν η τέταρτη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη σερί μετά από αυτήν κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα που την διατήρησε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (77' Κουτρουμπής), Σακόρ, Νέιρα (85' Στάικος), Τσιλιανίδης, Ναμπί (83' Μάνος), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου (79' Δούμτσιος), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (86' Μασούρας), Παπανικολάου, Τσιλούλης (59' Καμαρά), Μιλόγεβιτς, Αραμπούλι.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:
Σάββατο (5/10)
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1 (93' Φοσέ)
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0
Κυριακή (6/10)
Βόλος-Ατρόμητος 2-3 (7', 36' Τόρες - 39' Ανδρούτσος, 45' πεν. Μανούσος, 63' Γιακουμάκης)
Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 1-2 (8' Σουάρεθ - 33' Σφιντέρσκι, 47' αυτ. Mαρτίνεθ)
ΟΦΗ-Πανιώνιος 4-1 (31', 81' Σεμέδο, 55' Νέιρα, 71' Τσιλιανίδης - 9' Αραμπούλι)
Άρης-Ολυμπιακός 1-2 (7' Ντιγκινί – 33' Μασούρας, 38' Ελ Αραμπί)
Δευτέρα (7/10)
Λαμία-Παναιτωλικός (20:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ