Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΙΣΘΜΟΥ - Εργασίες αποκατάστασης των πτερυγότοιχων της γέφυρας προς Ντράσσα στην περιοχή της Αλμυρής.




Σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Π.Ε Κορινθίας που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα για τον καθαρισμό και τη διαγράμμιση της Περιοχής του Ισθμού.
Ύστερα από τον καθαρισμό των νησίδων ακολούθησε ο καθαρισμός των γκράφιτι, το βάψιμο πεζοδρομίων, τοιχίων, στύλων καθώς και η διαγράμμιση – διάβαση των πεζών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρακολούθησε το κλείσιμο των εργασιών τονίζοντας ταυτόχρονα πόσο σημαντικό είναι η περιοχή του Ισθμού – είσοδος στην Πελοπόννησο – να είναι ασφαλής στην κίνηση των επισκεπτών αλλά και των οχημάτων όπου τη διανύουν. 

Επίσης σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των πτερυγότοιχων της γέφυρας προς Ντράσσα στην περιοχή της Αλμυρής. Ύστερα από την πλημμύρα του «Ζορμπά» που έπληξε τις περιοχές Αλμυρή και Γαλατάκι η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ξεκίνησε την αποκατάσταση των πλαϊνών τοιχίων της γέφυρας με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρευρέθηκε στην περιοχή όπου παρακολούθησε με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κορινθίας την έναρξη των εργασιών.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας