Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Αμετανόητοι οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές: Χαιρέτισαν πάλι στρατιωτικά και τον λόγο έχει η ΟΥΕΦΑ

Γαλλία – Τουρκία: Σκόραραν και χαιρέτησαν στρατιωτικά! video, pics
Ανατριχιαστικές εικόνες στο “Stade de France” με τον κόσμο της Τουρκίας και τους παίκτες του Σενιόλ Γκιουνές να… παίζουν το παιχνίδι του Ταγέπ Ρατζίπ Ερντογάν!
Η Τουρκία πήρε την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με την Γαλλία καθώς ισοφάρισε στο τέλος αλλά κινδυνεύει με αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ καθώς οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές πάλι χαιρέτησαν στρατιωτικά τους οπαδούς τους, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας τους, πριν την έναρξη του ματς με την Γαλλία στα προκριματικά του Euro 2020, ενώ αρκετοί από αυτούς
σχημάτισαν και το σήμα των “Γκρίζων Λύκων”.
Τη στιγμή εκείνη, έγινε αυτό που όλου ανησυχούσαν. Αν και αρχικά.. κρατήθηκαν, η πλειοψηφία των παικτών της Τουρκίας χαιρέτησε στρατιωτικά, δείχνοντας έτσι τη στήριξη της στις πολεμικές επιχειρήσεις του Ρατζίπ Ερντογάν στη Συρία.
Το συγκεκριμένο πλάνο φάνηκε ελάχιστα από την τηλεοπτική κάλυψη, αλλά οι φωτογραφίες του Reuters είναι αδιάψευστος μάρτυρας… 
Με το βαθμό αυτό, η Τουρκία έφτασε τους 18, μετά από 8 αγωνιστικές στα προκριματικά του Euro 2020, όσους έχει και η Γαλλία. Στα άλλα παιχνίδια του 8ου ομίλου, η Ισλανδία νίκησε εντός έδρας την Ανδόρα με 2-0 και έφτασε στο -4 από τους πρωτοπόρους, ενώ η Αλβανία έκανε… περίπατο στην έδρα της Μολδαβίας (4-0) και έφτασε τους 12 βαθμούς.
Η Μασσαλιώτιδα “έπαιξε” κανονικά και χωρίς γιούχα, η Γαλλία προηγήθηκε με το γκολ του Ζιρού, αλλά η ομάδα του Σενιόλ Γιουνές κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό (1-1) με γκολ στο 82′. Ο Αϊχάν νίκησε τον Μανταντά και έτρεξε να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του μπροστά στην εξέδρα των “γειτόνων”.