Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Με αφορμή την 4η Οκτωβρίου ο Πηδηχτούλης σας ενημερώνει για την στείρωση ( Video )





   
Δείτε το βίντεο εδώ
 
Video link : https://youtu.be/Pi4rEM_48mk

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων : Ο «Πηδηχτούλης» ενημερώνει για τα οφέλη της στείρωσης
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, η Animal Action Hellas λανσάρει την νέα έκδοση του «Πηδηχτούλη».  Ένα κοινωνικό μήνυμα που δημιουργήθηκε εθελοντικά, με πολλή αγάπη και με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα οφέλη της στείρωσης.  


H 4η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.  Στην Ελλάδα ωστόσο η 4η Οκτωβρίου δεν είναι ημέρα γιορτής αλλά ημέρα υπενθύμισης. Υπενθύμισης για όλα τα αδέσποτα ζώα που ζουν μια τραγική ζωή, για εκείνα που ξεψυχούν από τις αρρώστιες, την πείνα, την δίψα, τα αυτοκίνητα και…το ανθρώπινο χέρι. Για τα βαρελόσκυλα, για τα κακοποιημένα ιπποειδή, για τα κατοικίδια που κακοποιούνται και που ζουν παρατημένα σε μια ταράτσα ή σε ένα μπαλκόνι μέσα στις ακαθαρσίες τους.  Ημέρα υπενθύμισης για τα παραγωγικά ζώα που ζουν μια φρικτή ζωή μέσα σε κλουβιά μέχρι να έρθει η ώρα τους να σφαγιαστούν με βασανιστικό τρόπο.  Ημέρα υπενθύμισης για την άγρια ζωή που έχοντας αποδεκατιστεί από τις φωτιές είναι πλέον έρμαιο στην μανία των κυνηγών.

Οι συνθήκες για τα ζώα στην Ελλάδα σε πολλές περιπτώσεις είναι τραγικές.  Τα περιστατικά κακοποίησης είναι καθημερινά εκατοντάδες. O αριθμός των αδέσποτων -σύμφωνα με ορισμένους υπολογισμούς- έχει ξεπεράσει το εκατομμύριο και συνεχώς αυξάνεται. Όλοι μας ωστόσο μπορούμε να βοηθήσουμε να γίνουν τα πράγματα λίγο καλύτερα.

Σε ότι αφορά τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων ζώων η λύση είναι μία!
ΣΤΕΙ-ΡΩ-ΣΗ! Στειρώνουμε το κατοικίδιο μας και φροντίζουμε για την στείρωση των αδέσποτων της περιοχής μας. Η στείρωση είναι η μόνη ανθρώπινη και επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος που βοηθά στη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διαφημιστική εταιρεία Frank&Fame www.frankandfame.gr και και την εταιρεία παραγωγής Imagina www.imagina.gr, οι οποίες συνεργάστηκαν για αυτό το εκπληκτικό βίντεο. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού σποτ και της εκφώνησης του τηλεοπτικού σποτ.
Προσαρμογή κειμένων, εκφώνηση, επιμέλεια project Αγγελική Παναγιωτοπούλου.
Σημείωση: Το τηλεοπτικό καθώς  και  το ραδιοφωνικό σποτ δημιουργήθηκαν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την οργάνωση μας και οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ δεν επιβαρύνει οικονομικά την Animal Action Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@animalactiongreece.gr και στο τηλέφωνο 210 – 38 40 010