Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Super League 2: Νίκη για Πλατανιά και Απόλλωνα, ήττα για Λεβαδειακό και Εργοτέλη

Super League 2: Με το δεξί ο Απόλλων Λάρισας, 2-1 την Κέρκυρα (πρόγραμμα)

 Ο Πλατανιάς ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό καθώς επικράτησε με 3-2. Οι Βοιωτοί μπορεί να προηγήθηκαν στο 22' με γκολ του Σανάμπρια ωστόσο οι Κρητικοί απάντησαν στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ
των Νίλι (52'), Μπιανκόνι (55') και Λουκίνα (78').
Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Απόλλωνα Λάρισας στη νεοσύστατη Super League 2 καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Κέρκυρας με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, χάρη σε πλασέ του Γκουστάβο.Η ομάδα του Αριάν Μπελά είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και στο 48ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με γκολ του Ναζίμ.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 85' με τον Νγκαν
 Η Παναχαϊκή και ο ΠΑΣ Γιάννινα  αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1 - 1. Προηγήθηκε η ομάδα της Αχαΐας στο 26΄ με τον Παπατολιο για να ισοφαρίσει ο ΠΑΣ με τον Κρισμάν στο 38΄. Παρελθόν από τον πάγκο της Παναχαϊκής αποτελεί ο Ζβένταν Μιλόσεβιτς αφού μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα παραιτήθηκε.Ο πρώην προπονητής της ομάδας της Πάτρας έχει πολλά παράπονα από τη διοίκηση και από τον πρόεδρο Σάκη Καλογερόπουλο αφού όπως υποστηρίζει τον θεωρεί υπαίτιο για το γεγονός ότι δεν εκδόθηκαν δελτία σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του συλλόγου.
Ο Μιλόσεβιτς μετά τη συνέντευξη Τύπου αποχαιρέτησε τους παίκτες του και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Μαυροβούνιου.

Τραγωδία στη Καλαμαριά, καθώς φίλαθλος έχασε την ζωή του! Συγκεκριμένα, ένας οπαδός των γηπεδούχων, έπεσε από την εξέδρα, βρίσκοντας φρικτό θάνατο, μετά από διαπληκτισμό με έτερο οπαδό στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τον Κισσαμικό.
Ο φίλαθλος, μάλιστα, ήταν προχωρημένης ηλικίας και υπέκυψε στα τραύματά του έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι, ύστερα από την πτώση του από τις σκάλες της εξέδρας και συγκεκριμένα στη Θύρα 4, τους επίσημους δηλαδή του γηπέδου.
Ο αγώνας έληξε με σκορ 4-0 υπέρ των φιλοξενούμενων (51′ Πάνος, 58′ Λεοζίνιο, 59′ Κουσκουνάς, 68′ Κουσκουνάς).
Στις άλλες αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εύκολα του Εργοτέλη με 3-0. Το σκορ στον αγώνα άνοιξε ο Μπεντινέλι στο 39' με τους Μπλάζιτς και Μαρκόφσκι να παίρνουν τη σκυτάλη στην επανάληψη. Τέλος νικηφόρα με σκορ 2 - 3 (60′ Ιωαννίδης, 68′ Ιωαννίδης πεν. – 37′ Ψιάνος, 64′ Κυβελίδης) πέρασε από τη Δράμα επι της Δόξας, η ΑΕ Καραϊσκάκης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:
Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα 2-1 
Πλατανιάς – Λεβαδειακός 3-2
Παναχαϊκή – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 
Απόλλων Σμύρνης – Εργοτέλης 3-0 
Απόλλων Πόντου – Χανιά 0-4
Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-3