Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες
Ο Αστέρας Δερβενίου ξεκινησε την καινούρια χρονιά με διάθεση κ αισιοδοξία, κανοντας την έναρξη της προετοιμασίας του για την αγωνιστικη περιοδο 2019-2020 με το μεγαλύτερο κομμάτι του έμψυχου δυναμικου του να είναι παρόντες καθως κ η διοίκηση παρεβρεθηκε στο γήπεδο. Ο ενθουσιασμός ηταν μεγάλος και υπηρχε διάθεση για ένα νεο κ υγιές ξεκινημα.

Με τον coatch Νίκο Κολιμάδη και γυμναστή φυσικης κατάστασης τον Τάσο Μάρα να ξεκινά από νωρις τα ζόρια για τους κυανολευκους του Αστέρα, προσπαθώντας να μπουν οι βάσεις μιας νέας δημιουργικής χρονιάς.

Με τον προπονητή της ομάδος μας Νίκο Κολιμαδη να δειχνει ευχαριστημένος με τις μέχρι τώρα (8) ενισχύσεις του συλλόγου,
Κάθε μέρα ο Αστέρας οργανώνεται ολο κ περισσότερο κ δειχνει οτι φέτος το καλοκαίρι οι βασης που μπηκαν θα του δωσουν δύναμη κ ώθηση για το μελλον, ωστε  να γίνεται ενα ανταγωνιστικό σύνολο οπως τον εχουμε ονειρευτεί κ να δυναμωνει ξανά δινοντας χαρα στον φιλάθλο κοσμο του Δερβενιου κ της ευρύτερης περιοχής.

Ο ΑΣΤΈΡΑΣ ΔΕΡΒΈΝΙΌΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το γυμναστή φυσική καταστάσης Τάσο Μάρα
Ο  γνωστός γυμναστής με τεράστια εμπειρία στο χώρο του βόλεϊ έχει διατελέσει σε σπουδαίες ομάδες όπως Παναθηναϊκός ο Παμβοχαϊκός Ολυμπιακός και τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά και με το χώρο του ποδοσφαίρου έχει διατελέσει βοηθός γυμναστής επί τρία συνεχόμενα ετη με τον προπονητή μας Νίκο Κολιμαδη στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε υγεία και καλα αποτέλεσμα στο έργο του.

ΟΙ ΕΝΙΣΧΗΣΕΙΣ ΤΟΥΑΣΤΕΡΑ 
1) Ο 30χρονος αμυντικός Σταύρος Βαγιού με το πλούσιο βιογραφικό, εχοντας παιξει σε αρκετές ομαδες της Κορινθίας, οπως ΠΕΛΟΠΑΣ , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΗΜΙΝΙΟΥ ηρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα κ θα βοηθήσει τα μέγιστα και να κτιστει μια πολυ καλη ομάδα. Τον ευχαριστούμε που επελεξε τον ΑΣΤΈΡΑ μας του ευχόμαστε καλή αγωνιστικη περιοδο με υγεία.
 

2) Ο 24χρονος επιθετικος Χρήστος Βελής χαφ έρχεται στον Αστέρα για να δυναμώσει την επιθετικη γραμμή του κ να βοηθησει στο σκοραρισμα. Εχοντας πλούσιο βιογραφικό περνώντας απο ομαδες που ηταν σε μεγαλες κατηγορίες οπως ΑΚΡΑΤΗΤΟ, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ, ΕΘΝΙΚΌ ΑΣΤΕΡΑ, ΑΟ ΚΟΡΟΠΙΟΥ ,ΑΣΠΡΌΠΥΡΓΟ, Κ ΔΆΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ, εχει την εμπειρία να δώσει στον Αστέρα την ώθηση που χρειάζεται Στο Σκοράρισμα. 

3) Ο Κώστα Μανωλής 24χρονος αριστεροποδαρος ακραίος οπιστοφυλακας ήρθε σε συμφωνία μετα την πρόταση που δέχτηκε κ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρικη καριερα του στον ΑΣΤΈΡΑ ΔΕΡΒΈΝΙΌΥ παρ' ολο το νεαρό της ηλικίας του ο παικτης εχει αγωνιστει με επιτυχία τοσο στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου οσο κ στον Πανκαμαριακο κ εχει την εμπειρία να βοηθήσει τα μέγιστα την φετινή χρονιά. Ευχόμαστε στον Κώστα καλη ποδοσφαιρικη χρόνια με υγεία κ επιτυχίες με την ομάδα μας.

4) Ο 20χρονος ταλαντουχος νεραρος στόπερ Γιώργος Κουρούμαλης παρα το νεαρο της ηλικίας του εχει τεράστια εμπειρία καθως αγωνίζεται απο πολυ μικρή ηλικία ως βασικός στοπερ στον Ηρακλή Ξυλοκαστρου, εχοντας τεράστιες επιτυχίες οπως κατακτώντας Πρωτάθλημα κ Κύπελλο Κορινθίας.
Αναμφισβήτητα θα δώσει μεγαλη λύση στη θέση του στοπερ. Αλλωστε ηταν προσωπική επιλογή του προπονητή μας Νίκο Κολιμαδη που τον γνωρίζει απο την κοινή θητεία κ την καθιέρωση του στον Ηρακλή Ξυλοκαστρου.
Ο Γιώργος αποδέχθηκε την πρόταση του Αστέρα χωρις την παραμικρή σκέψη κ μεσα σε 5 λεπτα υπέγραψε το νεο του σύμβολαιο. Ευχόμαστε στον Γιώργο καλη αγωνιστικη περίοδο, με υγεια κ επιτυχίες για αυτον κ την ομαδα μας.


5) Ο 27χρονος επιθετικός ΒλάσηςΚλουτσινιώτης ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα και θα βοηθήσει ώστε η ομαδα μας να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. έχει την εμπειρία, παρά το νεαρό της ηλικίας. Κατά το παρελθον έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, στον Πανκαμαριακο και στον Πανευρωστινιακό με γεμάτες αγωνιστικες χρονιές και αρκετά γκολ.

6) Έκτη μεταγραφή για τον ΑΣΤΈΡΑ ΔΕΡΒΈΝΙΌΥ ο ΜΑΚΗΣ ΚΡΙΑΡΑΣ που έβαλε στο ροστερ του εναν παίκτη με τεράστιες εμπειρίες κ τεράστια προσωπικότητα.
Ο ερχομός του δινει λαμψη στον ΑΣΤΈΡΑ έχοντας αγωνιστει στα μεγαλύτερα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου οπως Κόρινθο -Καλλιθέα -Χαλκηδόνα - Ατρόμητο -Αθηναϊκό-Λεωνίδιο -Ασπρόπυργο .
Τα λόγια ειναι περιττά για τον Ντιέγκο της Κορινθίας 


7)  7η κατά σειρά μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ.
Ο 32χρονος κεντρικός επιθετικός μέσος, με την ποιότητά του και με τα αριστουργηματικα λακτίσματα του, προβλέπεται να δώσει λύση στο σκοράρισμα για τον Αστέρα.
Ο Δημήτρης με την εμπειρία του, εχοντας κατά το παρελθόν αγωνιστεί στις ομάδες του Πανελευσινιακού, ΑΟ Χαϊδαρίου και Αστέρα Μαγούλας προσθετει στη μηχανή του Αστερα έναν ποιοτικό παίκτη πού ερχεται για να δώσει λύσεις στην επιθετική λειτουργία της ομάδος.


8)  Ο 23χρονος επιθετικός χαφ Γιώργος Κορδούλης, ειναι η 8η μεταγραφή για τον Αστερα που ενισχύει την επιθετικη του γραμμη.
Ο Γιωργος μετα την ολοκλήρωση τον σπουδών του επιλεγει την ομαδα του Αστέρα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρικη του καριέρα.
Ο Γιωργος που κατάγεται απο τα Ροζενα κ κατα το παρελθόν εχει αγωνιστει στην ομάδα Π.Σ ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΥ (Νομου Λακωνίας)κ στον ΠΆΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΑ ΦΙΛΙΚΆ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΈΡΑ ΔΕΡΒΈΝΙΌΥ
ο Αστέρας Δερβενιου ξεκινα την προετοιμασία του στις 5 Αυγούστου. Το πρώτο 10ήμερο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αστερα, οσον αφορά ομως το δεύτερο 10ημερο η προετοιμασία θα γινει στα Καλάβρυτα υπό την επίβλεψη του προπονητή μας κου. Νίκου Κολιμαδη και του γυμναστη φυσικής καταστάσης κου Τάσου Μάρα. Εκει θα δωσουν το βαρος για το βασικό σταδιο της αντοχής κ ενδυναμωσης των ποδοσφαιριστων.
Ο ΑΣΤΈΡΑΣ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα δώσει τα ακόλουθα ΦΙΛΙΚΆ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:
#11/8
Α Ε ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
#17/8
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΈΝΙΌΥ - Α Ε ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΑΚΡΆΤΑΣ
#21/8:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
#24/8:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
#31/8
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
#7/9
ΕΛΛΆΣ ΒΈΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
#14/9
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ -ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ.