Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

"Αλωνίζει" τα χωριά της Κορινθίας η Μαρία Παπακωνσταντίνου


 Δελτίο Τύπου
Η υποψήφια Βουλευτής Κορίνθου (ΝΔ) Ιατρός  Μαρία Παπακωνσταντίνου «τρέχει» κυριολεκτικά από χωριό σε χωριό του νομού Κορίνθιας για να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα ζητήματα που τους απασχολούν και για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.


Πάντα απλή και προσιτή,  συναντιέται με κάθε ηλικίας κατοίκους των χωριών που επισκέπτεται και συζητάνε τις θέσεις του κόμματος. Όπως επισημαίνει η ίδια, πρόκειται για μία απαιτητική  προεκλογική εκστρατεία καθώς σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα που ανακοινώνει κάθε μέρα μέσω της σελίδας της στο Facebook (https://www.facebook.com/papakonstantinoumaria1/) , επισκέπτεται περισσότερα από τέσσερα χωριά τόσο το πρωί όσο και τα απόγευμα.

Η κα. Παπακωνσταντίνου έχαιρε φιλικής υποδοχής από τους κατοίκους και θερμής υποδοχής από τους φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος στην Ευαγγελίστρια, στη Πουλίτσα, στις Κρήνες, στη  Ταρσινά, στο Ελληνοχώρι, στο Στιμάγκα, στον  Μαψό, στον Κουτάλα, στο Σπαθοβούνι, στο Αγιονόρι, στο  Στεφάνι,στον  Άγιο Βασίλειο, Κλένια, Χιλιομόδι, στο Καμάρι, στο  Δερβένι, στη  Λυγιά, στο  Στόμι, στη  Λυκοποριά, στο Κάτω Λουτρό και σε άλλα χωριά του νομού.

Στόχος της μέχρι τις 7 Ιουλίου να έχει μιλήσει σε ολόκληρη την Κορινθία για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται.



Μαρία Ι. Παπακωνσταντίνου