Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΝΙΑΡΧΟΥ

Τη σημερινή ντροπολογία μετατροπής της Ελλάδας σε offshore ξεπλύματος χρήματος καλύπτει επικοινωνιακά το κακούργημα του βιασμού της λογικής. Την αυριανή αγαθοεργία των 200 εκατομμυρίων ευρώ του κ.Νιάρχου καλύπει η μεγαλοψυχία του αφορολόγητου Τσίπρα. 

Μαύρες ημέρες για τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό από μία Κυβέρνηση-Κουρελού και μία Βουλή ντροπή της νοημοσύνης των Ελλήνων. 

Αποικία Ελλάς με αμέτρητους πρόθυμους δοσίλογους πατριώτες. Το φτιάξιμο της Ελλάδας ξεκινάει από αύριο πραγματικά. Ίσως φτιαγμένοι όλοι μαζί πετύχουμε να διαλύσουμε την Ελλάδα πιο γρήγορα.

Συνωστισμός καταστροφής για τη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε. Μέχρι και νέο Μνημόνιο υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Κάτι παραπάνω θα ξέρει για το τι αφήνει πίσω του.

100 χρόνια χρέος, ΔΕΗ, τράπεζες και δεκάδες επιτεύγματα της Αριστεράς για  τη διάλυση του ελληνικού Κράτους που τόσο πολύ μίσησαν ο Αλέξης Τσίπρας και οι οπαδοί του.

Η Κυβέρνηση της 8ης Ιουλίου θα πρέπει να αποφασίσει με ποια πλευρά είναι. Και με τις δύο πλευρές δεν μπορεί να είναι, διότι θα καταστραφεί και εκείνη και η Ελλάδα.
Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr